Libnet.ro
UNICEF

21:00

Kingfisher, vanzari de 51,7 mil. euro in Romania, in primul semestru

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kingfisher, vanzari de 51,7 mil. euro in Romania, in primul semestru

Kingfisher , unul dintre cei mai mari jucatori pe piata europeana de bricolaj, a inregistrat in primul semestru al anului fiscal 2014/2015, perioada februarie-iulie, vanzari de 42 milioane de lire sterline 51,66 milioane de euro) in Romania in cele 15. continuă pe Wall-Street Ro

Mallul Veranda de langa Piata Obor, la linia de start: 60 mil. euro pentru 15.000 mp de spatii verzi, restaurante pe 1.500 mp si circa 100 de magazine

Compania Prodplast Imobiliare, controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, a demarat lucrarile de pregatire a terenului pentru constructia mallului Veranda de langa Piata Obor din Capitala, o investitie totala de 60 mil. euro.

Holcim Romania a investit peste 6 mil. euro in extinderea capacitatii de co-procesare a deseurilor

Holcim Romania , unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii la nivel local, a finalizat extinderea platformei de co-procesare a deseurilor de la Campulung, judetul Arges, in urma unei investitii de peste 6 milioane de euro,.

Elis Pavaje, contract de peste 1 mil. euro pentru modernizarea centrului orasului Alba Iulia

Elis Pavaje , unul dintre cei mai mari producatori de pavele si borduri din Romania, a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, in vederea realizarii lucrarilor de reamenajare a centrului orasului. Proiectul de modernizare a fost.

Secure Property a cumparat apartamente de 3,3 mil. euro in Bucuresti

Secure Property Development Investment SPDI) din Cipru a cumparat 122 de apartamente in patru ansambluri din Bucuresti, a caror valoare neta este estimata la 3,3 milioane de euro, compania de investitii fiind la a treia achizitie in Romania in.

BCR trebuie sa-i plateasca lui Razvan Temesan, fostul presedinte al Bancorex, peste 4,5 mil. euro

Tribunalul Bucuresti a decis ca fostul presedinte al Bancorex Razvan Temesan sa primeasca de la Banca Comerciala Romana BCR) peste 4,5 milioane de euro, ceea ce reprezinta drepturile salariale din momentul in care acesta a fost concediat, decizia.

Mazare: Cazinoul Constanta are nevoie de 10-12 mil. euro pentru reabilitare

Primarul Constantei, Radu Mazare, sustine ca reabilitarea Cazinoului din Constant a, care necesita o investitie de 10-12 milioane de euro, ar putea fi facuta cu bani guvernamentali, municipalitatea urmand sa decida care va fi destinatia acestuia.

Alstom, acuzata ca ar fi dat mita 6,6 mil. euro pentru contracte in trei tari

Francezii de la Alstom , implicati intr-un caz de dare de mita. Subsidiara din Marea Britanie a grupului industrial francez Alstom este acuzata ca ar fi platit mita in valoare totala de aproximativ 6,6 milioane de euro in ultimii sase ani pentru a.

Scoala privata Aletheea, investitia de 2,5 mil. euro a avocatei Mona Musat. Limba romana fara manuale si matematica deprinsa prin arta origami

Scoala privata Aletheea, construita in zona Baneasa in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro a avocatei Mona Musat, a fost inaugurata luni.

Moment istoric: Capodopera a lui Brancusi, la licitatie. Cumintenia pamantului, 20 mil euro

Una dintre cele mai semnificative opere ale lui Brancusi, Cumintenia Pamantului a fost pusa in vanzare. Sculptura este evaluata la aproape 20 milioane euro si face parte dintr-o colectie.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )