Libnet.ro
UNICEF

20:00

Kingston HyperX Predator cel mai rapid SSD din lume pe care il poti cumpara [VIDEO]

Playtech Playtech,
Kingston HyperX Predator cel mai rapid SSD din lume pe care il poti cumpara [VIDEO]

Pentru amatorii de performanta incredibila pe desktop sau notebook, s-a lansat oficial noul Kingston HyperX Predator PCIe SSD. Daca e sa fim sinceri, cel mai rapid SSD din lumea la ora actuala poarta numele Samsung SM951 si are o viteza de citire de 2,2 GB/s. Problema cu acel model este insa ca nu-l puteti achizitiona []. continuă pe Playtech

Cursul BNR, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit Mediafax.

Leul se intareste fata de euro si ajunge la cel mai bun curs din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din.

Mircea Miclea, despre tentativa de desfiintare a institutiei care distribuie banii in cercetare: Unitatea de Finantare a Cercetarii este cel mai profesionist segment din Ministerul Educatiei

UEFISCDI este cel mai profesionist segment din Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Este singurul loc unde, din fericire, s-au adunat tehnocrati de nivel international. Daca si aceasta componenta este distrusa, atunci Ministerul Educatiei isi distruge partea cea mai profesionalizata, avertizeaza fostul ministru al Educatiei Mircea Miclea. Contactat de HotNews. ro in legatura cu intentia Senatului de a desfiinta Unitatea de Finantare a Cercetarii si de a reveni la modelul din 2010 cu 3 organisme care sa distribuie banii din cercetare, Miclea a declarat ca daca si oameni ca Adrian Curaj, directorul UEFISCDI, sunt inlaturati, atunci institutia o sa aiba de suferit.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni. Vezi cursul BNR

Leul s-a apreciat comparativ cu euro si marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus.

Ministrul Mediului: 2014 a fost cel mai cald an din istoria masuratorilor meteorologice

Romania a avut cei mai calzi ani dupa 2000, iar in 2014 au fost inregistrate cele mai mari temperaturi din istoria masuratorilor meteorologice, ceea ce inseamna ca schimbarile climatice si efectele lor se.

Ministrul Mediului: 2014 a fost cel mai cald an din istoria masuratorilor meteorologice

Romania a avut cei mai calzi ani dupa 2000, iar in 2014 au fost inregistrate cele mai mari temperaturi din istoria masuratorilor meteorologice, ceea ce inseamna ca schimbarile climatice si efectele lor se resimt tot mai puternic, a declarat, luni,.

VIDEOFOTO: Care este cel mai popular mogul din lume care a implinit 80 de ani

Mister Monopoly, faimosul mogul virtual al jocului Monopoly a implinit 80 de ani! Mr. Monopoly a lansat cu aceasta ocazie si o aplicatie interactiva pe facebook numita Provocarea Monopoly 80. Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc.

FOTO-VIDEO Simona Halep, alaturi de cel mai greu trofeu din cariera, Indian Wells 2015

Simona Halep a postat pe o retea de socializare o imagine in care apare alaturi de trofeul de la Indian Wells 2015, pe care l-a castigat in fata sarboaicei Jelena Jankovic, a 18-a favorita, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4.

Simeone ramane la Atletico Madrid pana in 2020. Va fi cel mai bine platit om din echipa

Argentinianul Diego Simeone si-a prelungit contractul cu Atletico Madrid pana in vara lui 2020, astfel ca tehnicianul argentinian ar putea ramane la campioana Spaniei inca cinci sezoane. El va fi cel mai bine platit om din echipa.

ANM anunta vreme rece si ploioasa de Paste si de 1 Mai. Anul 2015, cel mai calduros din istorie

Administratia Nationala de Meteorologie preconizeaza ca anul 2015 va fi cel mai calduros an din istorie. Cu toate acestea, urmatoarele doua luni vor aduce multe ploi si temperaturi mai mici decat in mod.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )