Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis: Aviatia e pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul de membru NATO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Aviatia e pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul de membru NATO

Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Zilei Fortelor Aeriene, ca aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis: Aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Zilei Fortelor Aeriene, ca aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE, potrivit unui comunicat de presa al Presedintiei.

Iohannis: Aviatia e pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul de membru NATO

Presedintele Klaus Iohannis arata, intr-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Aviatiei Romane si a Zilei Fortelor Aeriene, ca aviatia romana este pregatita sa faca fata cu succes provocarilor impuse de statutul Romaniei de tara membra a NATO si a UE.

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de numire a lui Iulian-Ghiocel Matache in functia de ministru al Transporturilor. Matache este a doua optiune a lui Victor Ponta pentru sefia acestui minister, dupa ce presedintele Iohannis a respins o prima nominalizare - Mihai Fifor, invocand lipsa de expertiza si experienta manageriala ale acestuia.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de felicitare tuturor aviatorilor cu prilejul Zilei Aviatiei si a Fortelor Aeriene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de felicitare tuturor aviatorilor cu ocazia sarbatoririi Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, la 20 iulie, intr-un comunicat al Administratiei.

Decizia lui Klaus Iohannis de a respinge Codul Fiscal, atacata din PNL

Liberalul Varujan Vosganian ataca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a cere reexaminarea codului fiscal. Fostul ministru de Finante publica un studiu bazat pe analiza ultimilor ani, in care argumenteaza ca.

ALDE: Klaus Iohannis a cedat tentatiilor politice, ignorand voit realitatea economica. Codul Fiscal va trece de Parlament, fara modificari de substanta

Copresedintii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, a trimis un comunicat de presa in care spune ca presedintele Klaus Iohannis a cedat tentatiilor politice, ignorand voit realitatea.

Victor Ponta, lovitura surpriza pentru Klaus Iohannis

Victor Ponta raspunde refuzului presedintelui Klaus Iohannis de a promulga Codul Fiscal si de a-l retrimite in Parlament. Si o face cu munitie de la Palatul Cotroceni. Ce spunea consilierul prezidential Cosmin.

Klaus Iohannis retrimite Codul Fiscal in Parlament. Cere o analiza riguroasa a impactului bugetar

Klaus Iohannis a respins astazi noul Cod Fiscal si l-a retrimis Parlamentului spre reexaminare, invocand faptul ca actul normativ poate fi pus in aplicare numai dupa o riguroasa analiza a implicatiilor asupra bugetului consolidat.

Ponta: Decizia lui Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal este o decizie politica si o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei

Respingerea de catre presedintele Klaus Iohannis a noului Cod Fiscal este o greseala, crede Victor Ponta, avand in vedere ca a fost asteptat de societatea romaneasca si agreat de mediul de afaceri. in plus,.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )