Libnet.ro
UNICEF

05:30

Klaus Iohannis convoaca o sedinta CSAT pentru avizarea bugetului Serviciilor Secrete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis convoaca o sedinta CSAT pentru avizarea bugetului Serviciilor Secrete

ACTUALIZARE 17:10 Klaus Iohannis convoaca o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pentru un aviz privind bugetul Serviciilor Secrete --------- Al doilea proiect de buget pentru 2017 al Guvernului condus de Sorin Grindeanu a majorat puternic, fata de prima varianta, fondurile alocate Ministerului Apararii, de la 11 miliarde lei la 16,3 miliarde lei, echivalent cu 2% din produsul intern brut PIB), dar a redus semnificativ fondurile alocate Serviciului Roman de Informatii, principalul serviciu de informatii al Romaniei. Noul proiect de buget pe acest an a fost publicat astazi de Ministerul Finantelor, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a demarat procedurile pentru organizarea REFERENDUMULUI pe tema continuarii luptei impotriva CORUPTIEI

Presedintele Klaus Iohannis a declansat marti procedura pentru organizarea unui referendum prin care cetatenii sa isi exprime punctul de vedere cu privrire la continuarea luptei impotriva coruptiei s.

Klaus Iohannis reactioneaza, dupa ce PSD a anuntat revizuirea bugetului mai multor institutii, printre care si SRI: Indiferent de jocurile politice, cu securitatea nationala nu are voie sa se joace nimeni. Am face o mare, mare eroare sa reducem bugetele p

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, la Strasbourg, ca asteapta cu interes sa vada care vor fi bugetele institutiilor care se ocupa cu securitatea nationala.

Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti pentru avizarea proiectului de buget

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o sedinta Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru marti, 31 de ianuarie, pentru analizarea proiectului de buget propus de Guvern, informeaza Cotroceniul. Administratia Prezidentiala informeaza ca proiectul de buget pentru institutiile din domeniul securitatii nationale, transmis de catre Guvern, a fost primit in aceasta dupa-amiaza la Secretariatul CSAT.

CSM va face o sedinta pentru avizarea proiectelor de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale

Consiliul Superion al Magistraturii CSM) analizeaza, miercuri, in sedinta plenului, proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarile codurilor penale. Acestea au fost trimise spre avizare de catre Ministrul Justitiei si au fost blamate de presedintele Klaus Iohannis, care a inceput procedura pentru organizarea referendumului in legatura cu aceste modificari si a trimis in Parlament o scrisoare pe aceasta tema.

Sorin Grindeanu: Proiectul bugetului pentru 2017, discutat marti de Guvern, dupa sedinta CSAT

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat vineri ca guvernul va discuta proiectul de buget marti, imediat dupa sedinta CSAT, fiind nevoie de avizul Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pe acest proiect de lege.

Urmatoarea sedinta CSAT, in care ar putea fi aprobate bugetele securitatii nationale, este programata marti

Prima sedinta CSAT este programata marti, avand ca tema discutarea acelor prevederi din proiectul Legii bugetului care se refera la institutiile din domeniul securitatii nationale.

Conducerea Parlamentului se va reuni vineri seara, in jurul orei 19.00, pentru legea bugetului si scrisoarea presedintelui privind referendumul

Sedinta conducerii Parlamentului, in care se va repartiza comisiilor de specialitate proiectul bugetului de stat pe 2017 si scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis in privinta declansarii referendumului va avea loc vineri seara, in jurul ore 19. 00, asteptandu-se finalizarea sedintei de Guvern.

Iohannis a convocat CSAT pe tema bugetelor institutiilor de siguranta nationala

Presedintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Aparare a Tarii pentru marti, 31 ianuarie, ora 12. 30 pentru analizarea proiectului de buget pe 2017. Vineri, cu cateva ore.

Iohannis critica Guvernul pentru scaderea bugetului din domeniul securitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis a adresat astazi prim-ministrului Sorin Grindeanu o scrisoare deschisa in care precizeaza ca scaderea bugetului in domeniul securitatii nationale reprezinta un gest iresponsabil si o grava eroare, conform Hotnews. ro.

Klaus Iohannis critica Guvernul pentru alocarile bugetare: Securitatea nationala ar trebui sa fie o prioritate absoluta, si nu orgoliile politice de moment

Intr-o scrisoare trimisa premierului Sorin Grindeanu, presedintele Klaus Iohannis critica Guvernul pentru decizia de a aloca mai putin bani institutiilor din zona securitatii nationale, dar si a educatiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )