Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis: Nu cred ca este bine sa se introduca un prag pentru abuzul in serviciu

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Nu cred ca este bine sa se introduca un prag pentru abuzul in serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu este de acord si nici nu considera posibila introducerea unui prag valoric in ceea ce priveste infractiunea de abuz in serviciu. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Nu cred ca alegerile din 2009 au fost fraudate/ Infiintarea unei comisii parlamentare - un exercitiu democratic; politicienii gasesc tot felul de temeiuri pentru a se face interesanti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi ca nu crede ca alegerile prezidentiale din 2009 au fost fraudate, asa cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, si ca este un exercitiu democratic faptul ca s-a infiintat o comisie parlamentara de ancheta privind aceasta chestiune. Seful statului a afirmat ca nu comenteaza faptul ca Laura Codruta Kovesi sau George Maior au participat in seara turului doi al alegerilor acasa la Gabriel Oprea si ca aceste lucruri vor fi lamurite de cei din comisia parlamentara.

Klaus Iohannis nu promulga legea privind modificarea Statului functionarilor publici si o trimite spre reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa promulge legea pentru modificarea Statutului functionarilor publici, pe care a trimis-o spre reexaminare Parlamentului, criticand faptul ca, prin acest proiect, nu se mai suspenda de drept contractul de munca in cazul functionarilor publici trimisi in judecata.

Iohannis: Nu este bine sa se stabileasca un prag privind abuzul in serviciu. Ori s-a comis, ori nu s-a comis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cu privire la proiectul de modificare a Codurilor penale, ca nu considera oportuna introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu, pentru ca infractiunea fie a fost comisa, fie nu, iar acest lucru este stabilit de judecator.

Iohannis: Introducerea unui prag pentru abuzul in serviciu ar fi arbitrara si nu ar ajuta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu este de acord cu introducerea unei limite minime a prejudiciului pentru infractiunea de abuz in serviciu. in opinia acestuia, stabilirea unui prag ar fi.

Iohannis: Cred ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie. Avem 26 de decese din cauza rujeolei. Este o catastrofa! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este pentru vaccinarea obligatorie. Avem in jur de 5. 000 de cazuri de rujeola si 26 de decese. Este o catastrofa si o epidemie! Nu se poate pune.

Klaus Iohannis, despre seara alegerilor prezidentiale din 2009: Cred ca lucrurile vor fi lamurite de aceasta comisie parlamentara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca ceea ce s-a intamplat in seara alegerilor prezidentiale din 2009 va fi lamurit de comisia parlamentara care s-a constituit.

Klaus Iohannis, intrebat daca a mers la vanatoare cu fiul lui Donald Trump: Nu este adevarat. Eu oricum nu merg la vanatoare, imi plac animalele vii

Presedintele Klaus Iohannis a negat, joi, ca ar fi merg la vanatoare cu Donald Trump Jr. , fiul presedintelui Statelor Unite. Totodata, seful statului a adaugat ca nu merge la vanatoare, intrucat ii plac animalele vii.

Klaus Iohannis: Arhiva SIPA nu este un mare secret national. Ministerul Justitiei sa vina cu clarificari

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca ministerul Justitiei trebuie sa vina cu clarificarile in scandalul arhivelor SIPA, aratand ca CSAT-ul nu are rolul de a clarifica cine are sau nu.

Klaus Iohannis: Accesul tuturor copiilor la o educatie de calitate este de o importanta strategica

Klaus Iohannis a sustinut, marti, ca educatia reprezinta una dintre prioritatile sale, considerand ca accesul tuturor copiilor la o educatie de calitate este de o importanta.

Klaus Iohannis: Sunt de parere ca vaccinarea trebuie sa fie obligatorie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca epidemia de rujeola din tara noastra reprezinta o catastrofa si ca este de parere ca vaccinarea trebuie sa se faca obligatoriu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )