Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis critica modificarile la Codul Penal: Sunt neavenite. Am o parere foarte proasta, nu sunt de acord cu ele (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis critica modificarile la Codul Penal: Sunt neavenite. Am o parere foarte proasta, nu sunt de acord cu ele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca nu este de acord cu modificarile pe care unii parlamentari vor sa le implementeze codului Penal. Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Modificarile la Codul Penal sunt NEAVENITE. Am o parere foarte proasta

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, vineri, la sosire din vizita din Polonia ca modificarile propuse la Codul Penal si cel de procedura penala, in Parlament, sunt neavenite, adaugand ca are o parere foarte proasta despre aceste initiative si ca lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta.

Klaus Iohannis continua atacul la adresa parlamentarilor: Modificarile propuse pentru Codul Penal sunt incercari de a slabi puterea Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis pare decis sa se implice mai mult in treburile tarii. Seful statului a anuntat pe Facebook ca este de partea procurorilor DNA si ii critica pe alesii care vor sa modifice Codul.

Klaus Iohannis critica modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu in vizita in tarile arabe. Este o metoda inedita, fiecare de capul lui

Presedintele Klaus Iohannis a criticat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, modul in care a inteles domnul Ponta ca se face politica externa: Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine in prealabil despre vizita in statele arabe. M-a informat la intoarcere ca a avut discutii foarte bune. Este o metoda inedita de a face politica externa, fiecare de capul lui, a afirmat seful statului, raspunzand intrebarii unu jurnalist pe aceasta tema.

Iohannis: Am o parere foarte proasta despre modificarile la Codul Penal. Lupta anticoruptie trebuie sa continue cu toata forta

Presedintele Klaus Iohannis a taxat initiativa parlamentarilor PSD de a mutila Codul Penal. Seful statului a insistat ca lupta anticoruptie trebuie sa mearga mai departe cu toata forta.

Klaus Iohannis despre valul de modificari la Codul Penal si de Procedura Penala: Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Lupta anticoruptie trebuie sa continue cu toata forta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la intoarcerea dintr-o vizita de doua zile in Polonia, comentand modificarile propuse in Parlament la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, ca Dupa parerea mea, lupta anticoruptie trebuie sa continue in toata forta si cu toata forta. Aceste modificari propuse sunt neavenite, am o parere foarte proasta. Si altii au nemultumiri pe care le-au exprimat in spatiul public. Proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala si a Codului Penal, care lasa procurorii fara o serie de instrumente de ancheta, a fost prezentat in premiera, luni, de Hotnews. ro.

Ambasada SUA si a Marii Britanii, ingrijorate de modificarile propuse la Codul Penal: Parlamentul trebuie sa sprijine institutiile sistemului judiciar si statul de drept

Ambasadele SUA si Marii Britanii isi exprima ingrijorarea cu modificarile propuse la Codul Penal, informeaza B1 TV. Astfel, Ambasada Statelor Unite transmite ca orice modificare trebuie analizata si discutata .

Ce spune Ponta despre pozitia ambasadelor la modificarile Codului Penal

Liderul PSD Victor Ponta a declarat ca apreciaza intodeauna pozitiile ambasadelor cu privire la amendamentele propuse la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, dar s-a aratat convins ca Parlamentul stie ce decizii sa ia in aceasta privinta, informeaza Mediafax.

Cum au reactionat ambasadele vizavi de modificarile Codului Penal: Urmarim cu ingrijorare amendamentele

Ambasada SUA a precizat, miercuri, ca urmareste ingrijorarile generate de amendamentele propuse la Codul Penal, respectiv la Codul de Procedura Penala, subliniind ca orice modificari trebuie analizate cu atentie de toate partile interesate, pentru a se asigura ca nu submineaza progresele recente obtinute in consolidarea statului de drept. La randul sau, misiunea diplomatica britanica a reamintit ca Parlamentul este obligat sa sprijine Justitia.

Traian Basescu, atac dur la parlamentarii care vor sa schimbe Codul Penal: Opriti-va, imbecililor!

Fostul presedinte Traian Basescu ii critica dur pe cei care in aceste zile incearca in Parlament modificari substabtiale la Codul Penal si de Procedura penala. intr-o postare pe contul sau de Faceook,.

Ministrul Mediului considera ca presedintele Klaus Iohannis s-a situat pe aceeasi baricada cu Holzindustrie Schwighofer si ca asupra acestuia planeaza o suspiciune

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, vineri, ca asupra presedintelui Klaus Iohannis planeaza o suspiciune ca nu ar fi de partea romanilor, dupa ce acesta a cerut reexaminarea Codul Silvic,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )