Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis, criticat de comunistii moldoveni pentru vizita la Chisinau

B1 B1,
Klaus Iohannis, criticat de comunistii moldoveni pentru vizita la Chisinau

Vizita presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, nu a fost pe placul tuturor politcienilor de la Chisinau. Reprezentantii partidului comunist au emis un comunicat in care l-au criticat extrem de dur pe. continuă pe B1

Klaus Iohannis, criticat extrem de dur de comunistii lui Voronin pentru vizita la Chisinau

Partidul Comunist de la Chisinau a emis un comunicat de presa in care il criticat extrem de dur pe Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, pentru vizita de vineri de la Chisinau, in opinia comunistilor, Iohannis se amesteca in treburile interne ale Republicii Moldova.

VIDEO Klaus Iohannis, in vizita la Vlad Filat: Aderarea la UE a Republicii Moldova este un proiect national al Romaniei, imi doresc mult ca acest lucru sa se intimple in mandatul meu / Va promit ca Romania va proteja integritatea teritoriala a Republicii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa comuna alaturi de liderul Partidului Liberal Democrat PLDM), Vlad Filat, in cadrul vizitei sale la Chisinau de vineri, in care a promis ca in mandatul sau de presedinte va proteja integritatea teritoriala a Republicii Moldova. Iohannis, care l-a invins detasat pe Ponta in turul 2 in Republica Moldova, a transmis un mesaj de sprijin pentru Filat cu doua zile inainte de alegerile parlamentare. Partidele conduse de Iohannis si Filat sunt colege in Partidul Popular European PPE).

Klaus Iohannis, prima vizita la Chisinau: Va promit ca Romania va proteja integritatea teritoriala si interesele economice ale Republicii Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, face astazi o vizita la Chisinau. Vizita lui Iohannis in Republica Moldova vine dupa ce in timpul campaniei electorale staff-ul ACL a facut demersurile pentru o vizita la Chisinau, ramase insa fara rezultat.

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, prima vizita in Republica Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, face astazi o vizita la Chisinau. Venirea lui Iohannis in Republica Moldova are loc dupa ce in timpul campaniei electorale staff-ul ACL a facut demersurile pentru o vizita la Chisinau.

Klaus Iohannis, la Chisinau, in prima vizita oficiala in afara tarii: Romania sustine parcursul european al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita oficiala la Chisinau, inaintea alegerilor de pe 30 noiembrie din aceasta tara. intr-o conferinta de presa comunca cu liderul PLDM, Vlad.

Klaus Iohannis, la Chisinau: Romania sustine parcursul european al Republicii Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o vizita oficiala la Chisinau, inaintea alegerilor de pe 30 noiembrie din aceasta tara. intr-o conferinta de presa comunca cu liderul PLDM, Vlad.

Klaus Iohannis, la Chisinau: imi doresc ca aderarea R. Moldova la UE sa se faca in timpul mandatului meu

UPDATE: Klaus Iohannis, la Chisinau:Aderarea R. Moldova la Uniunea Europeana este un proiect national al Romaniei. UPDATE: Numele presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a fost scandat de zeci de.

Bronislaw Komorovski l-a felicitat pe Klaus Iohannis si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia

Presedintele polonez Bronislaw Komorowski l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale si l-a invitat sa faca o vizita in Polonia, relateaza Mediafax. Va felicit calduros pentru.

Klaus Iohannis, despre o vizita in Germania: Cat de curand posibil, la inceputul anului viitor

Presedintele ales Klaus Iohannis anunta ca va face o vizita in Germania cat de curand posibil, adica la inceputul anului viitor. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui interviu acordat publicatiei.

Klaus Iohannis, despre o vizita in Germania: Cat de curand posibil, la inceputul anului viitor

Presedintele ales Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat Berliner Zeitung , ca va face o vizita in Germania cat de curand posibil, adica la inceputul anului viitor.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )