Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis, despre impozitarea bisericilor: Mi se pare un fel de aventura fiscala

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, despre impozitarea bisericilor: Mi se pare un fel de aventura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, sambata, ca a vorbi in acest moment despre impozitarea veniturilor bisericilor i se pare un fel de aventura fiscala. Mi se pare iara?. continuă pe Antena3

Iohannis: La acest moment, sa vorbim despre impozitarea bisericilor, mi se pare un fel de aventura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca in acest moment a vorbi despre impozitarea bisericilor i se pare un fel de aventura fiscala si ca este nevoie de o discutie aprofundata.

Iohannis: Sa vorbim despre impozitarea Bisericii mi se pare un fel de aventura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca a vorbi in acest moment despre impozitarea Bisericii i se pare un fel de aventura fiscala, fiind nevoie de o discutine aprofundata, cu toti factorii implicati.

Klaus Iohannis, despre evaluarea activitatii Codrutei Kovesi: Sunt sigur ca ministrul Justitiei... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit joi despre raportul privind activitatea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Seful statului s-a declarat convins ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader se va anunta la.

Klaus Iohannis, despre rachetele Patriot: Le luam pentru a avea o armata dotata mai bine si pentru a garanta securitatea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca achizitionarea rachetelor Patriot se face pentru ca Romania sa aiba o armata dotata mai bine si mai eficient, in scop defensiv, si pentru a garanta securitatea romanilor.

Klaus Iohannis, despre alocarea a 2% pentru Aparare: Toti au promis ca vor face tot e necesar pentru a demara achizitiile, astept sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca a discutat atat cu cabinetul Grindeanu cat si cu Guvernul condus de Mihai Tudose, si toti au promis ca vor face tot ce e necesar pentru a demara in timp utili achizitiile pentru Armata romana, pentru a se atinge bugetul de 2% din PIB.

Klaus Iohannis: Sa vorbim despre impozitarea Bisericii mi se pare un fel de aventura fiscala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca a vorbi in acest moment despre impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane i se pare un fel de aventura fiscala, fiind nevoie de o discutine aprofundata, cu toti factorii implicati.

Klaus Iohannis: Sa vorbim despre impozitarea Bisericii mi se pare o aventura fiscala

La acest moment, sa vorbim despre impozitarea bisericilor mi se pare un fel de aventura fiscala, a declarat presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre ideea lansata de fostul consilier onorific al premierului Tudose, Eugen Teodorovici.

Gusa: Klaus Iohannis este un promotor influent al europenismului

Cozmin Gusa, consultant politic, a realizat o grila de analiza a patru presedinti romani, printre care si Klaus Iohannis, despre care spune ca ar putea aduce Romaniei o influenta internationala semnificativa, care sa vina la pachet cu mari beneficii economice.

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce a spus ca nu se justifica un stadion de 12 milioane euro in Teleorman si a vorbit despre impozitarea Bisericii

Eugen Teodorovici a fost demis din functia de consilier al premierului, dupa ce in urma cu o zi a declarat ca nu se justifica alocarea a 12 milioane de euro pentru construirea unui stadion la Teleorman, fieful lui Liviu Dragnea, si a vorbit despre impozitarea averilor Bisericii Ortodoxe, au declarat, pentru HotNews. ro, surse guvernamentale.

Mircea Badea, in maiou la emisiune: Daca am maiou, seman cu Brad Pitt. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a fost comparat cu actorul Tom Cruise, in Top Gun, in timpul vizitei sale la baza militara de la Mihai Kogalniceanu, unde a purtat o pereche de ochelari tip aviator, Mi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )