Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis a fost dat in judecata de propria sotie

B1 B1,
Klaus Iohannis a fost dat in judecata de propria sotie

Carmen Iohannis gandeste mai nemteste decat seful statului atunci cand vine vorba despre banii familiei. in urma cu doi ani, prima doamna si-a dat propriul sot in judecata pentru unele drepturi care. continuă pe B1

Relu Fenechiu, lui Klaus Iohannis, dupa discursul de la CSM: Credeti ca voi mai avea sansa la o judecata dreapta?

Fostul liberal Relu Fenechiu, incarcerat in Penitenciarul Iasi, a postat pe blog o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, in care elogiaza discursul acestuia din plenul CSM, el dezvinovatindu-se si intreband daca presedintele crede ca va.

Klaus Iohannis, despre faptul ca procurorul general ar trebui sa fie membru CSAT: Lupta anticoruptie tine de securitatea nationala. Cred ca e o chestiune care trebuie bine judecata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, afirmatia facuta in cadrul sedintei CSM, potrivit careia e important ca procurorul general sa fie membru CSAT. N-am.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce i-au pregatit astrele presedintelui Klaus Iohannis in 2015

Astrologul Mihaela Bucovala vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a-i face profilul astrologic presedintelui Klaus Iohannis, dar si Primei Doamne, Carmen Iohannis. Nu in ultimul rand, specialistul in astrologie va trece in revista si principalele evenimente care se intrevad in 2015 pentru Romania, dar si la nivel global.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

Nicusor Dan il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu, ca a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului din Bucuresti

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, il acuza pe Sergiu Nistor, proaspat numit de presedintele Klaus Iohannis in functia de consilier prezidential pe probleme de patrimoniu ca in timpul in care a fost secretar de stat la Ministerul Culturii a luat mai multe decizii care au dus la distrugerea patrimoniului construit din Bucuresti. Potrivit unui anunt postat de Nicusor Dan pe Facebook, Sergiu Nistor a avizat un bloc de 45 de metri inaltime pe Calea Dorobantilor, langa mai multe cladiri monument istoric si nu ar fi votat pentru clasarea ca monument istoric unei cladiri valoroase de pe strada Gutenberg nr. 3 din Capitala ce ar fi apartinut printului Cantacuzino, cladire ce a fost demolata. Sergiu Nistor nu a vrut sa comenteze acuzele aduse de Nicusor Dan.

Noul presedinte, criticat la el acasa: Prin gafele rostogolite, Klaus Iohannis produce trei efecte negative

O serie de critici au fost lansate la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in urma iesirilor publice ale acestuia din ultimele zile. Printre vocile care s-au auzit a fost si cea a poetului Radu Vancu, scrie Turnul.

Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis

Senatorul independent Valer Marian fost membru PSD pana in mai 2013) ne-a trimis o declaratie politica, avand titlul Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis. Documentul contine o scrisoare deschisa adresata sefului statului. Va prezentam mai jos, integral, materialul primit de redactie.

Sebastian Huluban, fost secretar de stat in MApN, a fost numit de Klaus Iohannis consilier de stat

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit, marti, consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale pe Sebastian Huluban, fost secretar de stat in Ministerul Apararii Nationale si fost sef al Departamentului pentru politica de aparare din MApN, in perioada mai 2012 - martie 2014. Doctor in istorie al Universitatii Bucuresti, Sebastian Huluban este licentiat in Stiinte Politice al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Huluban este fost ziarist la publicatia oradeana Jurnalul de dimineata si fost sef de cabinet a lui Liviu Maior, fost ministru al Invatamantului si tatal lui George Maior, actualul director al SRI.

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis si-a schimbat fotografia profilului de pe Facebook cu mesajul: Je suis Charlie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a schimbat, miercuri seara, fotografia de profil de pe pagina de Facebook cu mesajul Je suis Charlie, aparut in mediul online, ca eticheta imediat dupa atentatul din Franta si care a fost postat si pe site-ul saptamanalului Charlie Hebdo, unde a avut loc atacul terorist din Franta.

Klaus Iohannis, despre ridicarea MCV: Eu vreau sa devenim atat de buni incat acest instrument sa nu mai fie necesar

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intr-un interviu, ca declaratia sa privind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) a fost un apel la munca si la indeplinirea acelor obiective care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )