Libnet.ro
UNICEF

16:30

Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Elysee de presedintele Frantei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Elysee de presedintele Frantei

Presedintele francez, Francois Hollande, a primit la Palatul Elysee numerosi lideri straini, printre care si presedintele roman Klaus Iohannis, inainte de a participa la marsul republican impotriva terorismului, potrivit imaginilor difuzate de. continuă pe Wall-Street Ro

Atentatorul de la magazinul evreiesc facea parte din Stat Islamic si a fost primit la Elysee, in 2009

Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul criminal al politistei omorate in zona Montrouge din Paris, afirma, intr-o inregistrare, ca s-a sincronizat cu autorii atacului contra revistei Charlie Hebdo si ca face parte din grupul terorist Stat Islamic. El a fost primit, in 2009, la Elysee, de presedintele de atunci, Nicolas Sarkozy.

Marsul solidaritatii de la Paris. Klaus Iohannis, primit la Palatul Elysee de Francois Hollande

UPDATE - Presedintele francez, Francois Hollande, a primit duminica la Palatul Elysee numerosi sefii de stat si de Guvern care vor participa in scurta vreme la Marsul solidaritatii din Paris. Printre liderii.

intalnire intre Klaus Iohannis si Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pe teme privind situatia executiei bugetare

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc, joi, la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, pe teme privind situatia executiei bugetare, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Tatiana Niculescu Bran: Presedintele Frantei i-a multumit lui Klaus Iohannis pentru solidaritate

Purtatorul de cuvant al presedintelui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran a scris, duminica, pe Facebook, ca presedintele francez i-a multumit lui Klaus Iohannis, la Palatul elysee, pentru solidaritatea.

Klaus Iohannis, in cartea de condoleante de la Ambasada Frantei: Romania condamna ferm acest act terorist

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, joi, in cartea de condoleante de la Ambasada Republicii Franceze, in urma atentatului de la redactia publicatiei Charlie Hebdo, in mesajul scris aratand ca Romania.

Klaus Iohannis face declaratii de presa pe aeroportul Otopeni, la revenirea de la Paris. Purtatoarea de cuvant: Presedintele Romaniei l-a asigurat pe presedintele Frantei de sprijinul si fraternitatea poporului roman

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, la ora 20. 30, o declaratie de presa la Aeroportul Otopeni, la intoarcerea de la Paris, unde a luat parte la marsul solidaritatii, informeaza Administratia Prezidentiala.

Mars de solidaritate la Paris. Presedintele Klaus Iohannis, printre cei un milion de participanti

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei, scrie Mediafax .

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Atentat terorist in Franta. Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la marsul de solidaritate de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa, duminica, la marsul solidaritatii care va fi organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate care au avut loc in capitala Frantei.

Presedintele Klaus Iohannis participa duminica la marsul solidaritatii din Paris

Presedintele Klaus Iohannis va participa duminica la marsul solidaritatii organizat la Paris in memoria victimelor recentelor atentate din capitala Frantei, anunta Administratia Prezidentiala.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )