Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate; E un scandal public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate; E un scandal public

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca Guvernul a pregatit prost implementareea programului privind cardul de sanatate, el mentionand ca m vazut mii de oameni care stau la cozi si ca este un scandal public. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Klaus Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Am vazut mii de oameni la cozi

Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate. Asa a declarat vineri presedintele Romaniei Klaus Iohannis, precizand ca va discuta cu Victor Ponta pe marginea acestui subiect. Am vazut mii de oameni care stau la cozi, care nu pot beneficia de serviciile de sanatate. Este un scandal public, a completat seful statului.

Iohannis: Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Aeroportul Otopeni, ca Guvernul Romaniei a pregatit prost implementarea cardului de sanatate, acesta afirmand ca va avea o discutie cu premierul Victor Ponta.

Klaus Iohannis, atac dur la Guvernul Ponta: Guvernul a pregatit prost cardul national de sanatate / E un scandal public

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat vineri guvernul ca a pregatit prost introducerea cardului national de sanatate si a precizat ca va avea o discutie cu premierul Victor Ponta pe aceasta tema.

Iohannis, despre cardul de sanatate: E o problema reala, Guvernul a pregatit prost implementarea (VIDEO)

Intr-o conferinta sustinuta la Aeroportul Henri Coanda la sosirea din Polonia, presedintele Klaus Iohannis a vorbit si despre cardul de sanatate. E o problema reala, Guvernul a pregatit prost.

Iohannis: Ponta a plecat in turneul din statele arabe pe cont propriu, fara sa discute cu mine

ACTUALIZARE 13:45 Iohannis: Relatia cu Ponta este una institutionala, cu sincope de rigoare * Modificarile propuse la Codul Penal in Parlament sunt neavenite, am o parere foarte proasta * Guvernul a pregatit prost implementarea cardului de sanatate Presedintele Klaus Iohannis a declarat, azi in conferinta de presa sustinuta dupa deplasarea acestuia in Polonia, ca in momentul de fata nu are consultari saptamanale cu premierul Victor Ponta, ci consultari in formate politice, precizand ca este o relatie institutionala, cu sincopele de rigoare dar si cu unele parti bune.

Purtatorul de cuvant al PSD, dupa criticile lui Klaus Iohannis: Vreau sa cred ca iritarea presedintelui nu este rezultatul lobby-ului celor care nu mai pot fura bani ca urmare a introducerii cardului de sanatate

Partidul Social Democrat reactioneaza, prin vocea purtatorului sau de cuvant, Gabriela Podasca, la criticile lansate vineri de presedintele Klaus Iohannis. Am vazut astazi declaratiile presedintelui pe.

Klaus Iohannis: Voi avea o discutie cu premierul despre problema cardurilor de sanatate. Este revoltator ca oamenii sa stea la cozi interminabile pentru a beneficia de serviciile care li se cuvin

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj pe pagina sa de Facebook, in care a atras din nou atentia asupra problemelor aparute la procesul de implementare a cardurilor de sanatate. Seful statului anun.

Klaus Iohannis: Victor Ponta face vizite externe de capul lui. Probabil asa a inteles domnul Ponta politica externa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, vineri, de pe aeroportul Otopeni. Iohannis a explicat ca a participat la evenimentele organizate la Gdansk, pentru a marca.

Klaus Iohannis participa la manifestarile ce marcheaza 70 de ani de la terminarea celui de-al Doilea Razboi Mondial

Presedintele Klaus Iohannis va participa la manifestatiile ce marcheaza 70 de ani de la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, informeaza Administratia prezidentiala. Iohannis a fost invitat de catre.

Klaus Iohannis, criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle: Nu putem spune ca ar fi existat o relatie intre firma austriaca si presedintele Romaniei, dar este cert ca acesta a avut exact acelasi punct de vedere

Klaus Iohannis este criticat de jurnalistii de la Deutsche Welle dupa ce a fost implicat in scandalul defrisarilor abuzive. Iohannis a folosit aceleasi argumente prezentate de o firma din Austria cand a cerut.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )