Libnet.ro
UNICEF

00:08

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample

B1 B1,
Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire cu romanii din Paris: Ce s-a intamplat in noiembrie la vot nu mai trebuie sa se intample (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti seara, cu reprezentantii comunitatii din Paris, in timpul vizitei oficiale in Franta. Klaus Iohannis a fost alaturi de sotia sa in prima vizita oficiala a.

Mesajul emotionant al lui Iohannis pentru romanii din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a tinut, marti, in fata Ambasadei Romaniei la Paris, un discurs emotionant pentru romanii din diaspora, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va participa, joi, la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, intalnire cu Joseph Daul. Seful statului participa joi la summit-ul PPE si la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa participe joi la summit-ul Partidului Popular European si la reuniunea informala a Consiliului European, dupa ce a efectuat, marti, o vizita oficiala in Franta unde a.

VIDEO. Incident neplacut pentru Iohannis, pe aeroportul din Paris

Presedintele Klaus Iohannis a avut parte de un incident neplacut pe aeroportul din Paris, cand, in timp ce astepta sa se urce in masina oficiala nimeni nu a venit sa ii ia haina, informeaza Stiri pe Surse .

Incident neplacut pentru Iohannis, pe aeroportul din Paris

Presedintele Klaus Iohannis a avut parte de un incident neplacut pe aeroportul din Paris, cand, in timp ce astepta sa se urce in masina oficiala nimeni nu a venit sa ii ia haina, informeaza Stiri pe Surse .

Klaus Iohannis a facut un gest inedit la Paris, deranjat de faptul ca francezii nu au respectat protocolul

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a facut un gest interesant la sosirea in Paris, cand a fost intampinat la aeroport de o delegatie franceza. La urcarea in masina oficiala, Iohannis si-a aruncat haina pe plafonul automobilului, sesizand astfel o.

Klaus Iohannis spera ca discutiile din viitoarea misiune a FMI vor reflecta progrese mai semnificative

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Palatul Cotroceni, misiunea delegatiei comune a FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Seful statului si-a exprimat speranta ca, in contextul viitoarei.

Klaus Iohannis, inainte de discursul din plen: Un Parlament slab este o veriga slaba in constructia democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a scris luni pe contul sau de Facebook, cu cateva ore inaintea mesajului pe care-l va sustine in fata Parlamentului, ca parteneriatul dintre presedinte si legislativ raspunde nevoii de a.

FOTO. Ce a spus Klaus Iohannis despre intalnirea cu romanii de la Paris

Presedintele Klaus Iohannis a scris, in urma cu cateva minute, pe contul sau de Facebook impresiile sale legate de romanii de la Paris care au stat ore intregi la coada pentru a putea vota la alegerile prezidentiale din noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )