Libnet.ro
UNICEF

22:00

Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis mai face un apel catre parlamentari dupa cazul Vosganian. Ce le cere presedintele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a publicat in urma cu putin timp pe contul sau de Facebook un mesaj privitor la clasa politica din Romania in care cere, inca o data, ca procedurile pentru incuviintarea retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor si cele de efectuare a urmaririi penale pentru ministri si fosti ministri sau parlamentari trebuie sa devina mai simple si mai tranparente. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis se intalneste marti cu Francois Hollande

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala, marti, in Franta unde urmeaza sa se intalneasca cu omologul sau, Francois Hollande, cu presedintele Senatului, Gerard Larcher, presedintele Adunarii.

Luca Niculescu despre miza vizitei lui Klaus Iohannis la Paris: Starneste mari asteptari, dupa multa vreme in care relatiile dintre cele doua tari au oscilat intre rece si moderat

Vizita de marti a lui Klaus Iohannis la Paris este esentiala pentru a masura temperatura relatiilor romano-franceze. Dupa ani de raporturi cu suisuri si coborasuri, oficialii romani si francezi estimeaza ca a venit momentul unui nou inceput, al unei relansari. Luca Niculescu, redactor-sef RFI, explica intr-o analiza mizele primei vizite bilaterale a lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratie comuna cu Francois Hollande: Am cerut sprijinul Frantei pentru aderarea la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis face, marti, o declaratie de presa comuna cu presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande, dupa intalnirea oficiala bilaterala de la Palatul Elysee. Cele mai importante.

Klaus Iohannis, catre politicieni: Un Parlament tolerant fata de coruptii nu se va bucura niciodata de respect

Presedintele Klaus Iohannis, a scris, astazi, pe Facebook , despre cererile de incuviintare a urmaririi penale a parlamentarilor, aratand ca reinnoieste apelul adresat clasei politice de a intelege ca un Parlament tolerant cu coruptia si coruptii nu.

Stelian Tanase, scrisoare catre Klaus Iohannis. Ce i-a cerut presedintelui

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, Stelian Tanase, a declarat, marti in timpul audierilor de la Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, ca i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care i-a cerut presedintelui sa intervina urgent, cu marea sa autoritate, pentru a salva o institutie esentiala intr-o societate europeana moderna.

UPDATE Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Franta: Vom discuta despre relatiile romano-franceze, dar si despre combaterea terorismului si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis a plecat marti dimineata intr-o vizita oficiala in Franta, unde se va intalni cu presedintele Francois Hollande. El a declarat, la Aerportul Otopeni, ca va discuta cu liderii de la Paris despre relatiile romano-franceze, dar si teme de actualitate precum combatarea terorismului sau situatia din Ucraina.

Klaus Iohannis, despre vizita oficiala in Franta: Trebuie sa aratam ca Romania ce zice, aia si face (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o declaratie facuta de pe aeroportul Henri Coanda, despre subiectele vizitei oficiale pe care acesta o efectueaza marti si miercuri in Franta, la invitatia.

Scrisoare deschisa a Diasporei catre presedintele Klaus Iohannis referitoare la problemele cu care se confrunta Romania

In cadrul unei receptii la Ambasada Romaniei din Paris organizata cu ocazia vizitei presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, liderului de la Palatul Cotroceni i-a fost inmanata, miercuri seara, o scrisoare deschisa de catre o reprezentanta a unui grup din Diaspora, textul referindu-se la problemele cu care se confrunta tara noastra.

Klaus Iohannis, la finalul summitului Consiliului European: Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui

Romania intelege pericolul sporit al conflictului armat din vecinatatea noastra si se implica in solutionarea lui. Am convenit sa intesificam cooperarea bilaterala cu partea ucraineana. , a declarat Iohannis la terminarea summit-ului Consiliului European. Intrebat de HotNews. ro in ce va consta aceasta implicare a Romaniei, presedintele Iohannis a spus ca va oferi detalii inainte de vizita pe care o va face la Kiev. Avem sperante ca suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei va deveni o prioritate pentru toti participantii la aceste negocieri, ceea ce nu a fost cazul pana acum in cazul Federatiei Ruse, a declarat presedintele. Klaus Iohannis a avut joi, la Bruxelles, o intalnire cu presedintele ucrainean Petro Poroshenko, in marja reuniunii informale a Consiliului European.

GALERIE FOTO VIDEO. Primirea presedintelui Klaus Iohannis la Palatul Elysee

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Elysee de catre presedintele Republicii Franceze, Francois Hollande. Vizita oficiala are rolul de a intari parteneriatul strategic dintre Romania si Franta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )