Libnet.ro
UNICEF

13:00

Klaus Iohannis: Noi nu ne pregatim sa atacam pe nimeni. Luam rachetele Patriot pentru a garanta securitatea romanilor

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Noi nu ne pregatim sa atacam pe nimeni. Luam rachetele Patriot pentru a garanta securitatea romanilor

Prezent sambata la exercitiul militar Saber Guardian 2017, de la Cinciu, judetul Brasov, presedintele Romaniei a declarant ca achizitionarea rachetelor Patriot se face exclusive in scop defensiv. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Noi nu ne pregatim sa atacam pe nimeni. Luam rachetele Patriot pentru a garanta securitatea romanilor

Prezent sambata la exercitiul militar Saber Guardian 2017, de la Cinciu, judetul Brasov, presedintele Romaniei a declarant ca achizitionarea rachetelor Patriot se face exclusive in scop defensiv.

Nu trebuie reinventata roata. Klaus Iohannis, noi critici la adresa guvernului PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, sambata, cu ocazia participarii la exercitiul militar de la Cincu, noi atacuri la adresa guvernului, cerandu-i acestuia stabilitate si predictibilitate in.

Iohannis, cu privire la achizitia rachetelor Patriot: Nu ne pregatim sa atacam pe nimeni, ci sa garantam securitatea romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a laudat, sambata, la Cincu, militarii romani spunand ca este sigur ca ar putea descuraja Rusia, iar in legatura cu achizitia de rachete Patriot acesta a subliniat ca Romania nu se pregateste sa atace pe nimeni, ci se pregateste sa se apere.

Klaus Iohannis, despre rachetele Patriot: Le luam pentru a avea o armata dotata mai bine si pentru a garanta securitatea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca achizitionarea rachetelor Patriot se face pentru ca Romania sa aiba o armata dotata mai bine si mai eficient, in scop defensiv, si pentru a garanta securitatea romanilor.

Presedintele Klaus Iohannis, la Cincu: Sunt curios sa vad cum s-au pregatit participantii. Sunt bucuros ca avem comandanti care stiu sa pregateasca exercitii cu surprize

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la exercitiul militar Saber Guardian de la Cincu, ca este foarte curios sa vada cum s-au pregatit miliarii angrenati la eveniment, subliniind ca, desi nu este prin data la poligonul de la Brasov, este o bucurie de fiecare data, pentru ca avem comandanti care stiu sa pregateasca exercitii cu noi elemente si cu surprize, de fiecare data.

Klaus Iohannis s-a imbracat perfect astazi, iar memele nu au intarziat sa apara

Klaus Iohannis a vizitat baza militara Mihail Kogalniceanu astazi, iar tinuta impecabila ne-a facut pe toti sa ne gandim la urmatorul film din seria Top Gun. Ca presedinte de stat, Iohannis trebuie sa adopte tinute sobre, insa astazi am avut parte de ceva inedit. Presedintele a aparut intr-un sacou navy si pantaloni albi, tinuta fiind [].

Klaus Iohannis: Guvernul mi-a dat asigurari ca achizitiile in Armata se vor face in timp util

Update:Klaus Iohannis a facut declaratii dupa intalnirea de la baza militara Mihail Kogalniceanu din Constanta, unde s-a intalnit cu un important oficial al NATO, dar si cu.

Klaus Iohannis, prima vizita la baza militara Mihail Kogalniceanu: Cu cine se va intalni presedintele (VIDEO)

Agitatie mare joi la Mihail Kogalniceanu. Klaus Iohannis merge in vizita la Baza Militara unde se va intalni cu presedintele Comitetului Militar al NATO, generalul Petr Pavel. Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis, nemultumit de activitatea Ministerului Apararii: Suntem foarte tarziu in anul fiscal. Ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a se incadra in cheltuirea cu folos a sumelor pentru Aparare

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit de activitatea ministrului Apararii, Adrian Tutuianu, caruia i-a cerut sa grabeasca achizitiile in domeniul Apararii.

O sa avem o discutie foarte aplicata. Klaus Iohannis, complet nemultumit de activitatea unui ministru

Prezent la Cincu in judetul Brasov la un exercitiu militar multinational, Klaus Iohannis s-a declarat nemultumit de activitatea noului ministru al Apararii, Adrian Tutuianu, si i-a cerut acestuia sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )