Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis, in Parlament: PSD a obtinut o mare victorie la alegeri, dar dupa aceea, cu o ciudata strategie tip kamikaze, a intrat in coliziune frontala cu o parte insemnata a societatii romanesti. Trebuie sa vina cu solutia

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, in Parlament: PSD a obtinut o mare victorie la alegeri, dar dupa aceea, cu o ciudata strategie tip kamikaze, a intrat in coliziune frontala cu o parte insemnata a societatii romanesti. Trebuie sa vina cu solutia

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, in Parlament, ca desi PSD a obtinut o mare victorie la alegerile parlamentare din 11 decembrie, printr-o ciudata strategie de tip kamikaze a intrat in coliziune cu o mare parte a societatii romanesti, intrucat nu s-au tinut de promisiunile din campanie, ci ca au pus pe primul loc dosarele politicienilor penali. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, catre PSD: Prima grija a fost sa va ocupati de dosarele penalilor si romanii sunt indignati si revoltati (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a tinut marti primul discurs de la inaugurarea noului Parlament. in prelegerea tinuta in plen Klaus Iohannis a criticat parlamentarii PSD despre care a afirmat ca au.

Eugen Tomac, despre mesajul presedintelui Iohannis in Parlament: PSD nu se trezeste din betia puterii. Speram ca lucrurile sa nu degenereze pentru ca societatea nu are nevoie de conflicte interne

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, sustine ca discursul sustinut de presedintele Klaus Iohannis in Parlament a fost de campanie pentru referendum.

Klaus Iohannis, in Parlament: Imaginea din Piata Victoriei, cu luminile telefoanelor, este splendida. Cand politicienii au incercat sa duca democratia in coridoarele intunecate, romanii au readus lumina in procesul democratic

Presedintele Klaus Iohannis a laudat, marti, in Parlament, numerosii romani care au iesit in strada, dupa ce Guvernul a adoptat, martea trecuta, OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala. Astfel, seful statului a subliniat ca protestele de amploare au readus lumina in procesul democratic.

Mesajul presedintelui Iohannis catre PSD: Pofta ce-ati poftit nu a fost cea declarata in campanie. Eventual demiterea chinuita a unui ministru este, cu certitudin, prea putin. Alegeri anticipate, insa, sunt alegeri anticipate sunt, in aceasta faza, prea m

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in Parlament, ca PSD trebuie sa gaseasca solutii pentru situatia care a fost generata de adoptarea OUG 13, privind modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, urmata de proteste de amploare la nivel national si international.

Ati obosit deja? Ghinion!. Klaus Iohannis, catre parlamentarii PSD care au parasit plenul in timpul discursului sau din Parlament (VIDEO)

Parlamentarii PSD au parasit plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului i-au acuzat ca au venit in campanie cu un program de guvernare ar.

Liviu Dragnea ii da replica lui Klaus Iohannis: Noi nu facem nimic impotriva presedintelui. Suspendarea nu a fost si nu va fi o solutie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a oferit mai multe declaratii dupa discursul presedintelui Iohannis din Parlament. Liviu Dragnea a transmis ca vrea pace in Romania, dar a facut precizarea ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre divizare.

Presedintele Klaus Iohannis se adreseaza Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale

ACTUALIZARE 11:48 Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu: Guvernul nu participa la discursul lui Iohannis * ACTUALIZARE 10:23 Premierul Sorin Grindeanu nu va mai participa la adresarea presedintelui, la Parlament -------- Presedintele Klaus Iohannis se va adresa astazi Parlamentului cu privire la modificarile legislatiei penale initiate de Executiv. Sedinta plenului reunit al Parlamentului va avea loc la ora 12:00, relateza Hotnews.

Este o capcana intinsa de presedintele tarii. Gabriela Firea RABUFNESTE la adresa lui Klaus Iohannis

In urma discursului tinut de presedintele Klaus Iohannis, marti, in Parlament, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a tinut sa reactioneze. Aceasta este de parere ca prin discursul sau,.

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa in plenul Parlamentului. Se anunta o sedinta cu scandal. Care e motivul

Presedintele Klaus Iohannis va sustine un discurs, in plenul comun al Camerei Deputatilor si al Senatului, incepand cu ora 12. Interventia presedintelui se va referi la modificarea Codurilor Penale, la miscarile de Strada care au avut loc de la adoptarea ordonantei 13, dar si la Referendumul declansat de Iohannis. PSD a adus zeci de persoane din organizatia de tineret a partidului pentru a asista la eveniment.

Cine sunt social-democratii care nu au parasit sala in timpul discursului lui Iohannis. Deputat PSD: Locul unui parlamentar este in sala de plen

Fostii ministri ai Guvernului Ponta, Ecaterina Andronescu si Eugen Teodorovici, dar si parlamentari PSD mai tineri, precum Florin Manole sau Liviu Plesoianu, au ramas pana la finalul discursului presedintelui Klaus Iohannis si nu s-au alaturat gestului colegilor sai, care au parasit sedinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )