Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comuniat remis HotNews. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru Mediafax de purtatoarea de cuvant a.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru agentia Mediafax de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. Informatia a fost confirmata de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana.

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu (VIDEO)

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu. Mai multe asociatii si grupuri ale romanilor din strainatate i-au scris sefului statului, recomandandu-i sa renunte la.

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La multi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile

Presedintele Klaus Iohannis le ureaza La mulsi ani! celor care poarta numele Sfantului Vasile, scrie Agerpres. in prima zi a noului an ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfantului Vasile. Le.

Cine este Andreas Huber, omul la care isi va petrece in acest an Revelionul presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sarbatori trecerea dintre ani la resedinta din localitatea Cisnadioara a omului de afaceri Andreas Huber.

Cine este Andreas Huber, omul la care isi petrece Revelionul presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sarbatoreste trecerea dintre ani la resedinta din localitatea Cisnadioara a omului de afaceri Andreas Huber.

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Anului Nou: As vrea ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care afirma ca isi doreste ca anul urmator sa fie inceputul Romaniei normalitatii. Dragi romani din tara si din.

VIDEO Klaus Iohannis a transmis un mesaj video de Anul Nou: 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim!

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis romanilor un mesaj video de Anul Nou, inregistrat in curtea Palatului Cotroceni, in care spune ca 2015 sa fie inceputul acelei Romanii a normalitatii pe care cu totii ne-o dorim! Sarbatori fericite si la multi ani!.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Revelion: As vrea ca de acum inainte sa nu fie nevoie de zile speciale pentru incredere si speranta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Revelion pentru romanii de pretutindeni pe contul sau de Facebook.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )