Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis petrece 1 Mai la Sibiu: Seful statului a participat la slujba de la Catedrala Evanghelica, alaturi de sotia sa (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis petrece 1 Mai la Sibiu: Seful statului a participat la slujba de la Catedrala Evanghelica, alaturi de sotia sa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis isi petrece ziua de 1 Mai la Sibiu. Duminica, seful statului a participat alaturi de sotia sa la slujba de la Catedrala Evanghelica din Sibiu. Asta dupa ce. continuă pe B1

Un clip cu Klaus Iohannis, viral pe internet: Presedintele, surprins in timp ce a mutat steagul Marii Britanii, la Consiliul European (VIDEO)

Un videoclip cu presedintele Klaus Iohannis, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a devenit viral pe internet. Seful statului si-a intrerupt brusc declaratiile pe care le sustinea in.

Klaus Iohannis, dupa Consiliul European: Nu suntem dispusi la niciun compromis privind secventierea negocierilor cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, dupa incheirea lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca liderii europeni se asteapta ca Marea Britanie sa-si respecte angajamentele financiare asumate inaintea Brexit-ului. Totodata, seful statului a mentionat ca niciuna dintre cele 27 de tari nu are de gand sa negocieze separat sau sectorial viitoarea relatie a UE cu Regatul Unit.

Klaus Iohannis merge la Bruxelles. Prsedintele va lua parte la reuniunea Consiliului European

Seful statului, Klaus Iohannis, merge sambata la reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles. intalnirea are loc ca urmare a deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea European.

Klaus Iohannis merge la Bruxelles. Presedintele va lua parte la reuniunea Consiliului European

Seful statului, Klaus Iohannis, merge sambata la reuniunea speciala a Consiliului European de la Bruxelles. intalnirea are loc ca urmare a deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea European.

Reactia Presedintiei dupa ce Klaus Iohannis a fost eliminat prin Ordonanta de Urgenta din procedura de numire a conducerii ANCOM: Nu este un mod transparent si responsabil de a guverna si de a te raporta la cetatenii acestei tari

Presedintia a criticat vineri modul in care Guvernul Grindeanu a eliminat prin Ordonanta de Urgenta rolul presedintelui Klaus Iohannis in numirea conducerii ANCOM, arbitrul telecom care gestioneaza o piata de aproape patru miliarde de euro. Problema nu este ca vor numi pe altcineva, ci modul in care au decis sa faca aceste modificari, o modalitate lipsita de transparenta, prin aceeasi procedura pe care am mai vazut-o deja - pur si simplu lansarea pe ordinea de zi n. a a sedintei de Guvern) a unui nou punct, tratat foarte rapid in procedura de urgenta, ceea ce nu este o chestiune transparenta, nu este un mod responsabil de a guverna si de a te raporta la cetatenii acestei tari care asteapta de la autoritatile statului tocmai un mod corect si transparent de actiune, a declarat vineri Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Presedintelui Iohannis.

Presedintie: Klaus Iohannis nu este obligat sa se prezinte la audieri in Parlament

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a declarat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis nu este obligat sa se prezinte in fata unei comisii parlamentare de ancheta, aceasta obligativitate existand exclusiv pentru cei care lucreaza in zona Guvernului. Dobrovolschi a subliniat si faptul ca viitoarea comisie de ancheta nu va putea cerceta o cauza aflata deja pe masa unei instante de judecata.

Scandal de Ziua Europei: Presedintele Klaus Iohannis renunta la criteriile de integritate mult invocate si mareste lista invitatilor pentru aceasta sarbatoare. Reactia dura a unui europarlamentar

Mai sunt cateva zile pana pe 9 mai, cand este sarbatorita Ziua Europei, iar scandalul este in toi. Presedintele Klaus Iohannis renunta la criteriile de integritate mult invocate si.

Scandal de Ziua Europei: Presedintele Klaus Iohannis renunta la criteriile de integritate si mareste lista invitatilor pentru aceasta sarbatoare. Reactia dura a unui europarlamentar

Mai sunt cateva zile pana pe 9 mai, cand este sarbatorita Ziua Europei, iar scandalul este in toi. Presedintele Klaus Iohannis renunta la criteriile de integritate mult invocate si.

Klaus Iohannis: Guvernul trebuie sa-si faca temele mai bine daca vrea mutarea, la Bucuresti, la Agentiei Europene a Medicamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bruxelles, ca Romania ar putea gazdui Agentia Europeana a Medicamentului, cu cateva conditii, insa. Prima este ca guvernul sa-si faca temele mai bine si sa identifice si propuna un sediu, in conditiile in care vorbim despre o cladire in care muncesc aproape o mie de persoane.

Klaus Iohannis, avertisment pentru Guvern:Trebuie sa-si faca mai bine temele in privinta gazduirii Agentiei Europene a Medicamentului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca membrii Executivului ar trebui sa-si faca temele mai bine cu privire la gazduirea Agentiei Nationale a Medicamentului, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )