Libnet.ro
UNICEF

16:01

Klaus Iohannis, primul mesaj din SUA

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis, primul mesaj din SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a transmis sambata un mesaj pe Facebook, cu prilejul sarbatorii Sfantului Nicolae, in care le face urari celor care isi serbeaza onomastica. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis vrea ca invatamantul din Romania sa devina la fel de performant ca cel din Germania

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, vrea ca sistemul de educatie din tara noastra sa ajunga la fel de performant ca si cel din Germania. intr-un interviu pentru Deutsche Welle, Klaus Iohannis a vorbit.

Gabriela Firea, nou atac la adresa lui Klaus Iohannis. Senatoarea il acuza ca a preluat un mesaj de campanie al lui Victor Ponta

Nou atac al Gabrielei Firea la adresa lui Klaus Iohannis. Senatoarea PSD il acuza pe presedintele ales ca ar fi preluat un mesaj de campanie al lui Victor Ponta si ii cere acestuia retragerea Ordinului National.

Klaus Iohannis: il asigur pe David Cameron de intregul meu sprijin pentru intarirea relatiilor dintre tarile noastre

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, i-a multumit, joi, premierului britanic David Cameron pentru scrisoarea de felicitare pe care i-a adresat-o, printr-un mesaj postat pe Facebook. Totodata, Iohannis l-a.

Care este ADEVARATUL motiv pentru care Klaus Iohannis pleaca in America. Iata cu CINE se intalneste in SUA

Presedintele ales, Klaus Iohannis, si-a prezentat demisia marti din functia de primar al Sibiului, iar pana pe 22 decembrie, cand va depune juramantul pentru cea mai importanta functie in stat, isi va.

Klaus Iohannis: Actiunile DNA trebuie continuate

Presedintele ales Klaus Iohannis spune ca actiunile DNA din ultimele saptamani sunt un lucru binevenit si care trebuie continuat. intr-un interviu acordat televiziunii germane Deutsche Welle, Iohannis a vorbit de.

Geoana cere un proiect de consens national. Ce rol ar avea Klaus Iohannis

Senatorul Mircea Geoana, proaspat exclus din PSD, vorbeste despre un Proiect National, centrat in jurul presedintelui Klaus Iohannis. Totodata, Geoana face un apel la liderii politici sa aiba mai mult curaj politic si, in acelasi timp, sa inceteze cu vrajba nationala.

Badea, despre monumentele de pupincurism: Curand vor aparea si icoane cu Klaus Iohannis

Mircea Badea a criticat, in editia de miercuri a emisiunii in gura presei, modul in care unii care se pretind mari jurnalisti il ridica in slavi pe Klaus Iohannis. Curand trebuie sa apara si icoane cu.

Vasile Blaga: Discutiile directe cu Klaus Iohannis nu dureaza mai mult de zece minute (VIDEO)

Fostul lider PDL Vasile Blaga sustine ca, in timpul campaniei electorale, nu a existat nici un moment mai tensionat intre el si proaspatul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Blaga a declarat intr-un.

Klaus Iohannis isi doreste un sistem de educatie ca in Germania

Klaus Iohannis isi doreste un sistem de educatie ca in Germania. in interviul acordat Deutsche Welle, presedintele ales a vorbit despre faptul ca in tara ar trebui infiintate mai multe scoli profesionale.

VIDEO Klaus Iohannis, interviu in germana pentru Deutsche Welle: Am fost convins ca voi castiga alegerile

Intr-un interviu acordat publicatiei germane Deutsche Welle, presedintele ales Klaus Iohannis vorbeste despre victoria castigata in alegerile prezidentiale in urma cu trei saptamani, spunand ca, desi el era convins ca va castiga, rezultatul i-a surprins si i-a zdruncinat pe adversarii sai politici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )