Libnet.ro
UNICEF

10:00

Klaus Iohannis a promulgat legea partidelor politice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis a promulgat legea partidelor politice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, dupa ce actul normativ a fost retrimis Parlamentului, spre reexaminare, iar obiectiile sefului statului au fost adoptate de Legislativ.

Presedintele Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala. Calendarul sarbatorilor legale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, potrinit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 10 mai este declarata zi de sarbatoare nationala

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, miercuri, decretul privind promulgarea legii pentru declararea zilei de 10 mai ca zi de sarbatoare nationala.

Iohannis a promulgat Legea privind finantarea partidelor politice si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat sambata Decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor.

Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul a facut modificarile cerute de seful statului.

Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si campaniilor electorale, dupa ce in prima faza legea a fost retrimisa Parlamentului, pentru reexaminare, iar legislativul a facut modificarile cerute de Seful Statului, arata un anunt emis de Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis: Romanii din afara granitelor sunt un model de patriotism si determinare. Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, astfel ca va.

Macovei: Cer presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament Legea alegerilor locale

Presedintele Partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament Legea alegerilor locale,motivand ca actuala forma votata face reteaua de baroni locali sa continue sa existe.

Demers la varf al magistratilor la Presedintele Romaniei Klaus Iohannis. AMR solicita ca CSAT sa demareze verificari privind acoperitii din magistratura

Asociatia Magistratilor din Romania considera ca problema acoperitilor din magistratura trebuie solutionata in conformitate cu legea, iar presedintele Klaus Iohannis, in calitatea sa de presedinte al CSAT este chemat.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )