Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis a refuzat titlul de cetatean de onoare al orasului Sibiu

B1 B1,
Klaus Iohannis a refuzat titlul de cetatean de onoare al orasului Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat titlul de cetatean de onoare al orasului Sibiu, a anuntat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor. Domnul Presedinte nu doreste. Am discutat eu cu domnul presedinte. continuă pe B1

Corespondenta de la Bruxelles. Delegatia Romaniei a plecat in siguranta. Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO: Multumesc, draga Jens!

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit in aceasta dimineata, la Bruxelles, cu secretarul general al NATO, norvegianul Jens Stoltenberg. Discutia dintre cei doi a fost axata pe chestiuni de securitate internationala, in contextul atentatelor teroriste din Franta si Belgia. Stoltenberg a felicitat Romania pentru consensul politic de a aloca Aramatei 2% din PIB, iar Klaus Iohannis l-a invitat pe secretarul-general al NATO in Romania.

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Republica Moldova, AMANATA

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in urma careia cei doi sefi de stat au fost de acord ca in prezent nu sunt intrunite in.

Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau de la Chisinau Nicolae Timofti ca spera ca Parlamentul de la Chisinau va vota in cel mai scurt timp un guvern reprezentativ cu o agenda europeana ferma, conform unui comunicat al presedintiei Republicii Moldova.

ANALIZA Hemoragia de creiere va continua! De ce i-a scris un medic rezident presedintelui Klaus Iohannis

Scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis de medicul rezident Gabriela Profir, care descrie in amanunt conditiile vitrege de trai ale rezidentilor din Romania a pus pe tapet o discutie aprinsa, care in urma cu doi ani a scos in strada peste 10. 000 de medici si asistenti medicali.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti au discutat la telefon si au convenit ca vizita presedintelui roman in R. Moldova sa aiba loc dupa instalarea noului guvern de la Chisinau

Administratia Prezidentiala informeaza, intr-un comunicat difuzat luni seara, ca presedintele Klaus Iohannis a avut in cursul zilei o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cei doi sefi de stat convenind ca vizita pe care presedintele roman intentiona sa o efectueze in tara vecina, programata initial pentru 22-23 ianuarie, sa fie amanata pentru perioada imediat urmatoare instalarii noului guvern de la Chisinau.

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Republica Moldova dupa instalarea noului Guvern la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a explicat de ce a ales sa nu mearga in vizita oficiala in acest moment in Republica Moldova, decizia fiind luata de comun acord cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Potricvit.

Klaus Iohannis explica de ce a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la telefon cu Presedintele Republicii Moldova,Nicolae Timofti, si au decis ca vizita de stat, programata initial pentru 22-23 ianuarie, sa se amane.

Echipa care a cucerit presedintia pentru Klaus Iohannis

Ziua de 16 noiembrie 2014, cand Klaus Iohannis a fost ales presedintele Romaniei, a fost o zi in care s-a scris istorie. A fost o zi in care extremele s-au invitat la un joc imposibil de urmarit, cand emotiile au fost la cote ametitoare si cand.

De ce ezita Klaus Iohannis sa treaca Prutul a doua oara

A doua vizita a presedintelui Klaus Iohannis in Republica Moldova sta sub semnul intrebarii, dupa ce coalitia de guvernare proeuropeana este foarte aproape de a bate palma cu Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin.

Ion Cristoiu spune ca de la venirea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, DNA se odihneste: Ati mai auzit ceva despre dosarul EADS de trei luni incoace?

Ion Cristoiu spune ca de la venirea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, DNA doarme. Jurnalistul da exemplu dosarul EADS, care de trei luni era anuntat ca fiind pe cale sa explodeze inainte de alegerea noului.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )