Libnet.ro
UNICEF

17:00

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ambasador in SUA pentru George Maior

B1 B1,
Klaus Iohannis a semnat decretul de numire in functia de ambasador in SUA pentru George Maior

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire in functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar in Statele Unite ale Americii, pentru George Maior, informeaza B1 TV. Fostul director al SRI,. continuă pe B1

Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire a lui George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de numire a fostului director SRI George Maior in functia de ambasador al Romaniei in SUA, anunta Administratia Prezidentiala.

Discutii Klaus Iohannis-George Friedman, despre parteneriatul Romania-SUA, investitii si Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis, care l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe George Friedman foto), fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor, a discutat cu acesta despre parteneriatul strategic Romania - SUA, despre.

George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA. Iohannis a semnat decretul de numire in functie

George Maior a fost numit in functia de ambasador al Romaniei in SUA. Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, luni, decretul privind numirea lui Maior in functia de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Presedintele Klaus Iohannis A SEMNAT numirea lui George Maior ca ambasador la Washington

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de numire a fostului sef al SRI, George Maior, ca ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii. Potrivit Administratiei Prezidentiale, presedintele Klaus.

Iohannis a semnat decretul privind acreditarea lui Maior ca ambasador al Romaniei in SUA

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat astazi decretul privind acreditarea lui George Cristian Maior in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite ale Americii, transmite Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru restituirea imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru completarea Art. 6 din Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin.

Klaus Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu fondatorul Stratfor, George Friedman: Parteneriatul strategic cu SUA, unul dintre subiectele abordate in cadrul intrevederii

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o intalnire cu George Friedman, fondatorul companiei americane de analiza geostrategica Stratfor. in cadrul intrevederii, seful statului a dat asigurari privind.

Klaus Iohannis a numit un nou consilier la Cotroceni: Ligia Deca isi va desfasura activitatea in cadrul Departamentului Educatie si Cercetare de la 1 iulie

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe Ligia Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 1 iulie,.

Pe cine a ales Klaus Iohannis consilier pe Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Ligia Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 1 iulie.

Bogdan Chirieac: Daca Mihai Razvan Ungureanu devine director SIE, Klaus Iohannis va avea puterea in mod discretionar

Daca Mihai Razvan Ungureanu va deveni director SIE, presedintele Klaus Iohannis va prelua inclusiv puterea parlamentara, este de parere analistul Bogdan Chirieac. Daca maine se face voia domnului Iohannis, din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )