Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis: Sotia mea ma va insoti la Bucuresti. isi doreste sa se implice in rezolvarea unor probleme care tin de Prima Doamna

B1 B1,
Klaus Iohannis: Sotia mea ma va insoti la Bucuresti. isi doreste sa se implice in rezolvarea unor probleme care tin de Prima Doamna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in interviul acordat TurnulSfatului TV ca resedinta sa oficiala este la Vila Lac 2, anuntand totodata ca sotia sa va veni la Bucuresti, pentru ca doreste sa se implic. continuă pe B1

Iohannis: Sotia isi doreste sa se implice in probleme ce tin de Prima Doamna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, intr-un interviu acordat Turnul Sfatului TV, ca acum are resedinta oficiala la Vila Lac 2 si ca sotia sa va veni la Bucuresti, pentru ca doreste sa se implice in probleme ce tin de Prima Doamna, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis isi petrece Revelionul in Marginimea Sibiului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in interviul acordat TurnulSfatului TV ca acum are resedinta oficiala la Vila Lac 2, iar daca situatia se schimba, este un aspect secundar, el anuntand ca sotia sa va veni la Bucuresti, pentru ca doreste sa se implice in probleme ce tin de prima doamna. Seful statului a spus, in cadrul aceluiasi interviu, ca isi va petrece Revelionul in Marginimea Sibiului.

Klaus Iohannis: Stau in Vila Lac 2, daca situatia se schimba, e un aspect secundar. Sotia vine la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in interviul acordat Turnul Sfatului TV ca acum are resedinta oficiala la Vila Lac 2, iar daca situatia se schimba, este un aspect secundar, el anuntand ca sotia sa va veni la Bucuresti, pentru ca doreste sa se implice in probleme ce tin de prima doamna, potrivit agentiei Mediafax.

Vicepremierul ungar Zsolt Semjen are un optimism limitat referitor la cooperarea cu presedintele Klaus Iohannis

Vicepremierul ungar Zsolt Semjen are un optimism limitat privind cooperarea cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit MTI. Vorbind despre cooperarea cu Klaus Iohannis, Zsolt Semjen a declarat ca are un optimism.

Ce au in comun Klaus Iohannis si MR Ungureanu, noul sau consilier: limba germana

Mihai Razvan Ungureanu este unul dintre putinii oameni politici cu care Klaus Iohannis a intretinut o relatie constanta inainte de a deveni seful PNL, in vara acestui an. Ungureanu va fi consilier personal al lui Iohannis la Cotroceni. Ce-i uneste pe cei doi, in afara de afinitatea pentru valorile liberale? Limba germana. Potrivit unor surse politice, MRU si Iohannis discuta in germana atunci cand contextul le permite acest lucru.

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit iar la Cotroceni cu Klaus Iohannis, fara ca vizita sa fie anuntata public: Am avut intalnirea saptamanala

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste la Palatul Cotroceni cu trei ministri, a anuntat purtatorul de cuvant al acestuia, Tatiana Niculescu Bran, pe Facebook. Se discuta domeniile de care Presedintele este direct responsabil: securitatea nationala, apararea si politica externa in cadrul unei prime luari de contact cu activitatea ministrilor Gabriel Oprea, Mircea Dusa si Bogdan Aurescu si a celor trei ministere pe care acestia le conduc, se arata in mesajul purtatorului de cuvant. 55: Victor Ponta, pe Twitter: Am avut intalnirea saptamanala cu presedintele Iohannis - subiectele obisnuite de colaborare institutionala! Si urari de La multi aniUPDATE 13. 05: Potrivit B1 TV, Victor Ponta se afla la Palatul Cotroceni. Intalnirea nu fusese anuntata. Potrivit unor surse citate de Mediafax, premierul a plecat la Cotroceni imediat dupa sedina de guvern.

Drumul ministrilor la Cotroceni. Sefii MAI, MApN si MAE discuta cu presedintele Klaus Iohannis

UPDATE: Ministrii MAI, MApN si MAE se intalnesc cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, pentru discutii. Presedintele Klaus Iohannis i-a chemat la discutii pe trei dintre ministrii cabinetului Ponta:.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, cu ministrul Apararii, Mircea Dusa, cel de Interne, Gabriel Oprea si cel de Externe, Bogdan Aurescu, discutii vizand domeniile de care seful statului este direct raspunzator, potrivit Constitutiei, au declarat surse politice citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, intalnirea cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe, prima din mandatul presedintelui Klaus Iohannis, vizeaza domeniile de care presedintele Romaniei este direct raspunzator, potrivit prevederilor constitutionale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu ministrii Apararii, de Interne si de Externe

Presedintele Klaus Iohannis convoaca la Palatul Cotroceni trei ministri. Surse prezidentiale sustin ca Iohannis i-ar fi invitat la discutii, luni, atat pe Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, pe ministrul.

Centrul pentru Combaterea Antisemitismului critica decizia lui Klaus Iohannis de a-l decora pe Octav Bjoza: A semnat un dezamagitor act de populism

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului MCA Romania) afirma, intr-un comunicat, ca ia act, cu dezamagire, de decizia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, de a acorda Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler unui detinut politic care se afiseaza public cu un partid sustinator al Miscarii Legionare si al neo-nazismului. Reamintim ca presedintele l-a decorat luni, 22 decembrie, pe Octav Bjoza, presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, aceasta fiind prima distinctie acordata de Klaus Iohannis in calitate de sef al statului.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2137 seconds )