Libnet.ro
UNICEF

22:30

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca cei ce au impiedicat a exercita un drept fundamental sunt inca in functii

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca cei ce au impiedicat a exercita un drept fundamental sunt inca in functii

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat, sambata, pe Facebook, un mesaj in care se refera la votul din diaspora, mentionand ca asteapta cu maxim interes ca Parchetul sa-si respecte obligatiile constitutionale de a apara drepturile cetatenilor si asteapta cat mai curand rezultatul investigatiei. Dupa aproape doua saptamani de la votul istoric din 16 noiembrie, astfel de imagini imi trezesc sentimente contradictorii. Pe de o parte, sunt si astazi miscat de uimitorul val al schimbarii la care romanii din Diaspora au contribuit din plin. Pe de alta parte, sunt revoltat ca cei care i-au impiedicat pe romani sa-si exercite un drept fundamental sunt inca in functii. continuă pe Hotnews

Iohannis: Sunt revoltat ca cei ce au impiedicat a exercita un drept fundamental sunt inca in functii

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat, sambata, pe Facebook, un mesaj in care se refera la votul din diaspora, mentionand ca asteapta cu maxim interes ca Parchetul sa-si respecte obligatiile constitutionale de a apara drepturile cetatenilor si asteapta cat mai curand rezultatul investigatiei.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca cei care i-au impiedicat pe romani sa-si exercite un drept fundamental sunt inca in functii

Presedintele ales Klaus Iohannis a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Facebook, ca se simte revoltat de faptul ca persoanele vinovate de modul in care a fost organizat votul in.

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca cei ce au impiedicat a exercita un drept fundamental sunt inca in functii

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat, sambata, pe Facebook, un mesaj in care se refera la votul din diaspora, mentionand ca asteapta cu maxim interes ca Parchetul sa-si respecte obligatiile constitutionale de a apara drepturile.

Gitenstein, fost ambasador al SUA in Romania: Dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile, Romania are sansa unei schimbari de durata

Romania si intreaga lume au fost uimite de victoria lui Klaus Iohannis la scrutinul prezidential de la 16 noiembrie din Romania, iar aceste alegeri reprezinta o schimbare fundamentala in ceea ce priveste directia politicii romanesti si, sa speram, un punct de cotitura spre Occident, democratie si statul de drept, a scris, intr-o opinie pentru The Wall Street Journal, Mark Gitenstein, fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania.

Mircea Geoana il lauda pe Klaus Iohannis: E un om serios, capabil sa invete

Senatorul Mircea Geoana, exclus joi din PSD, a vorbit, la Gandul Live, despre excluderea sa, dar si despre presedintele ales Klaus Iohannis, pe care si-a amintit ca l-a dorit drept premier in 2009.

Klaus Iohannis, mesaj catre conducerea DNA: Traim intr-o tara parazitata de coruptie. Voi fi aliatul vostru in lupta

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a participat miercuri la conferinta Statul de drept. Europa de Est, dedicata unei analize asupra activitatii Directiei Nationale Anticoruptie. Cu acest prilej, Iohannis le-a transmis un mesaj celor prezenti, inclusiv sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Klaus Iohannis, in vizita la Vlad Filat: Aderarea la UE a Republicii Moldova este un proiect national al Romaniei, imi doresc mult ca acest lucru sa se intimple in mandatul meu / Va promit ca Romania va proteja integritatea teritoriala a Republicii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa comuna alaturi de liderul Partidului Liberal Democrat PLDM), Vlad Filat, in cadrul vizitei sale la Chisinau de vineri, in care a promis ca in mandatul sau de presedinte va proteja integritatea teritoriala a Republicii Moldova. Iohannis, care l-a invins detasat pe Ponta in turul 2 in Republica Moldova, a transmis un mesaj de sprijin pentru Filat cu doua zile inainte de alegerile parlamentare. Partidele conduse de Iohannis si Filat sunt colege in Partidul Popular European PPE).

George Scutaru, viitorul consilier al lui Klaus Iohannis, a cerut in anul 2007, desfiintarea DNA si SRI

Viitorul posibil consilier al lui Klaus Iohannis, George Scutaru, a cerut, in anul 2007, desfiintarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a Serviciului Roman de Informatii SRI), sustinand ca sunt.

George Scutaru, posibil viitorul consilier al lui Klaus Iohannis, a cerut in anul 2007, desfiintarea DNA si SRI

Viitorul posibil consilier al lui Klaus Iohannis, George Scutaru, a cerut, in anul 2007, desfiintarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) si a Serviciului Roman de Informatii SRI), sustinand ca sunt.

Klaus Iohannis: Romania, parazitata de coruptie

Coruptia tine tara pe loc, spune Klaus Iohannis. Din cauza coruptiei, investitorii fug de Romania, profesionistii nu mai sunt motivati sa-si faca treaba, pe scurt, este afectat traiul de zi cu zi al tuturor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )