Libnet.ro
UNICEF

11:30

Klaus Iohannis: Voi propune tuturor partenerilor sa pastram obiectivul integrarii Romaniei in zona euro

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Voi propune tuturor partenerilor sa pastram obiectivul integrarii Romaniei in zona euro

Presedintele Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul LIVE ca va propune tuturor partenerilor pastrarea obiectivului integrarii in zona euro, subliniind totodata ca acele criterii de aderare vor fi indeplinite odata ce Romania devine stabila, cu o justitie independenta si cu o economie functionala. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Voi propune tuturor partenerilor sa pastram obiectivul integrarii Romaniei in zona euro

Klaus Iohannis a declarat ca va propune pastrarea obiectivului integrarii in zona euro tuturor partenerilor, subliniind ca acele criterii de aderare vor fi indeplinite odata ce Romania devine stabila, cu o justitie independenta si cu o economie.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi accepta ca in viitor guvernul, indiferent de cine-l conduce, sa nu respecte finantarea pentru Armata

Presedintele Klaus Iohanni a declarat marti, la ceremonia de investitura a general-locotenentului Nicolae-Ionel Ciuca in functia de sef al Statului Major General, ca va incepe consultari cu partidele pentru cresterea bugetului Apararii, cu stabilirea unui prag minimal de 2% din 2017, propunand totodata ca acest obiectiv sa fie mentinut pentru cel putin 10 ani. Noul sef de stat a avertizat, cu aceasta ocazie, ca nu va accepta ca de acum inainte guvernul, indiferent de cine-l conduce, sa nu respecte finantarea pentru Armata.

Presedintele Klaus Iohannis, la sedinta de alegere a noului presedinte CSM: Obiectivul major al sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea MCV-ului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti dimineata, al Consiliul Superior alMagistraturii CSM), unde va prezida sedinta in care se va alege noua conducere a Consiliului, relateazaB1 TV. in timpul.

Victor Ponta despre propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general: Cred ca este o idee corecta/ Voi sprijini aceste propuneri

Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca va sprijini propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general. Cred ca este o idee corecta / si initiativa legislativa pt CSM ICCJ si PG - voi sprijini aceste propuneri, a scris premierul.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Am vrut sa fie o relatie de lucru. Nu avem pact de coabitare/ Nu la TV se dau temele/ Nu voi da replici privind OUG pe plagiat in presa

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, la Adevarul Live, despre relatia cu Victor Ponta, despre care a spus ca este de lucru si normala. De asemenea, el a afirmat ca nu isi va exprima opinia privind ordonanta de urgenta pentru plagiat in presa, insa ca nu este de acord sa se dea legi pentru o singura persoana.

Relu Fenechiu, lui Klaus Iohannis, dupa discursul de la CSM: Credeti ca voi mai avea sansa la o judecata dreapta?

Fostul liberal Relu Fenechiu, incarcerat in Penitenciarul Iasi, a postat pe blog o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis, in care elogiaza discursul acestuia din plenul CSM, el dezvinovatindu-se si intreband daca presedintele crede ca va.

Victor Ponta il lauda pe Klaus Iohannis dupa ce presedintele a propus ca Procurorul general sa fie membru CSAT

Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter in care spune ca va sprijini propunerea lui Klaus Iohannis ca intre membrii CSAT sa se regaseasca si procurorul general. Cred ca este o idee corecta / si initiativa legislativa pt CSM ICCJ si PG - voi sprijini aceste propuneri, a scris premierul.

Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat duminica dimineata, pe contul sau de Facebook, ca va participa, de la ora 10. 00, la liturghia duminicala de la Catredala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

UPDATE Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica in Catedrala Mitropolitana de la Sibiu, pentru prima data de cand a fost ales, la o slujba ortodoxa oficiata de un sobor de preoti condus de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, seful statului marturisind ca pentru el acesta a fost un moment de mare bucurie. El a facut anuntul privind participarea sa pe contul de Facebook, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )