Libnet.ro
UNICEF

18:00

Klaus Iohannis vrea o viziune pe termen lung

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis vrea o viziune pe termen lung

Decidentii politici din Romania nu ar mai trebui sa priveasca doar pe termen scurt, ci sa dezvolte politici economice pe termen mediu si lung, a afirmat presedintele Klaus Iohannis duminica, in discursul tinut. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11.00

Presedintele Klaus Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie, la ora 11. 00, informeaza Administratia Prezidentiala, printr-un comunicat. in acest sens, seful statului a trimis vineri o scrisoare.

Klaus Iohannis vrea sa sustina un discurs in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare Presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si Presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu-Stefan Zgonea. Iohannis solicita sa adreseze Parlamentului un.

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare, in aceasta dimineata, presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, potrivit unui anunt emis azi de Administratia Prezidentiala.

Iohannis vrea sa se adreseze Parlamentului pe 16 septembrie

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, vineri, o scrisoare celor doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Valeriu Zgonea, cerandu-le sa adreseze un mesaj in sedinta reunita a celor doua Camere din data de 16 septembrie, ora 11:00.

Klaus Iohannis, vizite externe de un milion de euro

Presedintele Klaus Iohannis, in sapte luni de mandat, a cheltuit aproximativ un milion de euro pe 19 deplasari in strainatate. Lista deplasarilor in strainatate ale Presedintelui Klaus Iohannis, in perioada.

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo...hannis (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte.

Puya, mesaj pentru Klaus Iohannis, la Sibiu: Ati dat primul presedinte rapper - Yo... Hannis! il rugam sa nu-i uite pe cei care au stat la coada sa-l voteze! (VIDEO)

Prezent la Sibiu la a patra editie a galei Media Music Awards, Puya a lansat un mesaj la adresa lui Klaus Iohannis. Cunoscutul interpret le-a spus sibienilor ca spera ca presedintele sa isi respecte.

Klaus Iohannis: Masina Dacia este un simbol pentru imaginea romanilor. Uzina de la Mioveni are o contributie importanta la PIB-ul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezent la un eveniment care s-a desfasurat la Mioveni, unde a declarat ca masina Dacia este un simbol pentru imaginea romanilor. Seful statului a mai adaugat ca Dacia are o.

Ce spune Klaus Iohannis despre colaborarea dintre Dacia si Renault

Presedintele Klaus Iohannis, a precizat, duminica, pe contul personal de Facebook, referitor la colaborarea dintre Dacia si Renault, ca investitiile straine in tara noastra au avut si vor avea in continuare sansa de a fi transformate in exemple clare ale succesului economic.

Reactia presedintelui Klaus Iohannis dupa retinerea primarului Sorin Oprescu

Presedintele Klaus Iohannis a catalogat retinerea primarului Capitalei Sorin Oprescu pentru fapte de coruptie drept un eveniment foarte trist, seful statului adaugand ca aceasta actiune a DNA este un semnal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )