Libnet.ro
UNICEF

09:00

Klaus Iohannis: Vreau sa dau semnalul ca imi pasa de Republica Moldova

B1 B1,
Klaus Iohannis: Vreau sa dau semnalul ca imi pasa de Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, in emisiunea Adevarul Live, ca doreste sa arate ca ii pasa de Republica Moldova. Exista semnale ca pana la vizita mea la Chisinau se va apropia de. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre ridicarea MCV: Eu vreau sa devenim atat de buni incat acest instrument sa nu mai fie necesar

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intr-un interviu, ca declaratia sa privind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) a fost un apel la munca si la indeplinirea acelor obiective care.

Klaus Iohannis, despre relatia cu Victor Ponta: Am vrut sa fie o relatie de lucru. Nu avem pact de coabitare/ Nu la TV se dau temele/ Nu voi da replici privind OUG pe plagiat in presa

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri, la Adevarul Live, despre relatia cu Victor Ponta, despre care a spus ca este de lucru si normala. De asemenea, el a afirmat ca nu isi va exprima opinia privind ordonanta de urgenta pentru plagiat in presa, insa ca nu este de acord sa se dea legi pentru o singura persoana.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam MCV. imi doresc sa lucram pentru ca instrumentul sa nu mai fie necesar (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca niciodata nu a spus ca doreste ridicarea MCV-ului, ci ca vrea ca Romania sa fie foarte buna penutr a nu mai fi monitorizata. Nu am spus.

Klaus Iohannis: Nu am spus ca trebuie sa ridicam acum MCV. Ce vreau eu e sa lucram cu totii ca sa indeplinim aceste obiective si MCV sa nu mai fie necesar/ Despre OUG pe plagiat: Nu voi da replici prin media. Niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la emisiunea Adevarul Live, unde a facut o serie de precizari legate de declaratiile de marti de la Consiliul Superior al Magistraturii privind ridicarea MCV sau participarea procurorului general in cadrul CSAT. Iohannis a dat inapoi pe tema MCV, spunand ca nu vrea ridicarea rapida a acestui mecanism european, ci atunci cand Romania isi va fi indeplinit obiectivele. Cat despre relatia cu premierul Ponta, presedintele Iohannis a spus ca e vorba despre o relatie de lucru. Seful statului a ezitat indelung sa comenteze OUG care ii permite lui Ponta sa renunte la doctoratul plagiat, spunand in cele din urma ca niciodata nu am fost de parere ca trebuie sa dam legi pentru o persoana. Citeste in articol principalele declaratii ale lui Iohannis.

Klaus Iohannis, primele meciuri in deplasare

CALENDAR Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

Agenda de politica internationala a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce i-au pregatit astrele presedintelui Klaus Iohannis in 2015

Astrologul Mihaela Bucovala vine astazi in studioul Adevarul Live pentru a-i face profilul astrologic presedintelui Klaus Iohannis, dar si Primei Doamne, Carmen Iohannis. Nu in ultimul rand, specialistul in astrologie va trece in revista si principalele evenimente care se intrevad in 2015 pentru Romania, dar si la nivel global.

Ora 11.00 Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, vine miercuri, cu incepere de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Klaus Iohannis va detalia prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Klaus Iohannis:Justitia nu trebuie sa se transforme intr-un spectacol mediatic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este invitatul jurnalistilor Dan Marinescu si Liviu Iolu la Adevarul Live. Klaus Iohannis detaliaza prioritatile politice ale mandatului prezidential, cum are de gand sa schimbe din temelii Romania si ce relatii va avea cu prim-ministrul Victor Ponta.

Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis

Senatorul independent Valer Marian fost membru PSD pana in mai 2013) ne-a trimis o declaratie politica, avand titlul Mostenirea Palatului Cotroceni. Cine sunt oamenii din jurul presedintelui Klaus Iohannis. Documentul contine o scrisoare deschisa adresata sefului statului. Va prezentam mai jos, integral, materialul primit de redactie.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )