Libnet.ro
UNICEF

16:30

Kosovo: Sapte suspecti arestati pentru legaturi cu Statul Islamic ar fi planuit atacuri in tarile balcanice

Hotnews Hotnews,
 Kosovo: Sapte suspecti arestati pentru legaturi cu Statul Islamic ar fi planuit atacuri in tarile balcanice

Procurorul general din Kosovo a anuntat ca 7 persoane arestate vineri, sub suspiciune de legaturi cu Statul Islamic, ar fi planuit atacuri teroriste in tarile balcanice si aar fi primit instructiuni de la militanti din Siria, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Statul Islamic a revendicat atacul cu masina-capcana comis vineri in sud-estul Turciei, insa autoritatile acuza PKK

Atacul cu masina-capcana de vineri de la Diyarbakir, soldat cu 11 morti si peste 100 de raniti, revendicat de Statul Islamic, a fost comis de militanti kurzi si nu de gruparea jihadista, a anuntat sambata Biroul guvernatorului local, relateaza Reuters.

Continua operatiunile de eliberare a orasului Mosul: Jihadistii din Statul Islamic au ucis sute de persoane si recruteaza copii-soldati

Operatiunea de eliberare a orasului irakian Mosul din mainile gruparii teroriste Statul Islamic continua. Fortele de elita irakiene au avansat vineri in cartierul Al-Karama, din estul orasului,.

Al-Baghdadi: Statul Islamic nu se va retrage din Mosul

Seful grupului Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a cerut trupelor sale sa reziste inaintarii armatei irakiene in Mosul, al doilea oras din Irak, unde liderul jihadist a proclamat un califat in 2014.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )