Libnet.ro
UNICEF

20:00

Kovesi (DNA) vrea control judiciar pe 60 de zile, maximum 2 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Kovesi (DNA) vrea control judiciar pe 60 de zile, maximum 2 ani

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, cere ca masura controlului judiciar sa fie dispusa pentru 60 de zile si prelungita succesiv pentru aceeasi perioada, iar durata totala sa nu depaseasca doi ani, potrivit unui comunicat emis astazi de DNA. continuă pe Ziarul Bursa

DNA vrea control judiciar pentru 60 de zile

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis ministrului Justitiei o scrisoare in care sustine necesitatea unei interventii legislative urgente care sa modifice.

Deputalul Ion Dinita a scapat definitiv de arest. Va fi cercetat sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins contestatia procurorilor care cereau inlocuirea masurii de control judiciar cu cea de arest preventiv. Au respins de asemenea si cererea lui Dinita a fi cercetat in libertate. Deputatul brasovean ramane sun control judiciar in dosarul contractelor ilegale acordate de Consiliul Judetran Brasov.

Nicusor Constantinescu va fi eliberat: Baronul de Constanta va fi cercetat sub control judiciar

Curtea de Apel Constanta a decis, vineri, ca Nicusor Daniel Constantinescu sa fie eliberat din arest. Instanta a decis ca baronul de Constanta sa fie judecat sub control judiciar. Stire in curs de actualizare.

Seful Directiei Sanitar Veterniare Cluj, Nicolae Pivariu, scapa de control judiciar

Nicolae Pivariu, seful Directiei Sanitar Veterinare Cluj, cercetat in dosarul Mafia carnii in care prejudiciul se ridica la rica 15 milioane de euro, scapa de control judiciar. Pivariu beneficiaza de decizia Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) privind neconstitutionalitatea masurii.

Seful Directiei Sanitar Veterniare Cluj, Nicolae Pivariu, ar putea scapa de control judiciar

Nicolae Pivariu, seful Directiei Sanitar Veterinare Cluj, cercetat in dosarul Mafia carnii in care prejudiciul se ridica la circa 15 milioane de euro, ar putea scapa de control judiciar. Pivariu beneficiaza de decizia Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) privind neconstitutionalitatea masurii.

Seful CJ Hunedoara, Mircea Molot, va fi cercetat sub control judiciar

Seful Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, retinut pentru coruptie, va fi cercetat sub control judiciar. Tribunalul Alba a luat aceeasi decizie si in cazul celorlalte patru persoane cercetate.

VIDEO. Nicusor Constantinescu a fi cercetat sub control judiciar. Haideti sa incetam cu arestarile astea a spus el la iesirea de la Rahova

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Constanta, care a admis solicitarea acestuia de inlocuire a arestului preventiv, in dosarul privind nefinantarea Centrului Militar Zonal.

Nicusor Constantinescu va fi cercetat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, azi, Curtea de Apel Constanta, care a admis solicitarea acestuia de inlocuire a arestului preventiv, in dosarul privind nefinantarea Centrului Militar Zonal, potrivit surselor din presa.

Nicusor Constantinescu va fi eliberat din arest si cercetat sub control judiciar

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Constanta, care a admis solicitarea acestuia de inlocuire a.

VIDEO. Nicusor Cosntantinescu, cercetat sub control judiciar. Decizia este definitiva

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Constanta, care a admis solicitarea acestuia de inlocuire a arestului preventiv, in dosarul privind nefinantarea Centrului Militar Zonal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )