Libnet.ro
UNICEF

21:30

Kris Allen va deveni din nou tatic

Antena3 Antena3,
Kris Allen va deveni din nou tatic

2016 se anunta plin pentru cantaretul Kris Allen. Fostul castigator al concursului American Idol a anuntat chiar la inceputul anului ca in aceasta vara va deveni din nou tatic. continuă pe Antena3

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna!

Noul an debuteaza cu impacari spectaculoase in randul celebritatilor de peste Ocean. Miley Cryus si fostul logodnic Liam Hemsworth si-au reluat relatia inainte de Revelion, cei doi pecetluind trecerea in noul an cu sarutari patimase sub crengutele de vasc.

Guns N Roses din nou impreuna

Guns N Roses, celebrul grup american hard rock, ar urma sa se refaca pentru editia din 2016 a faimosului Festival californian Coachella, potrivit revistei muzicale Billboard, preluate de Agerpres.

Marile companii petroliere vor reduce vor reduce investitiile din nou

Marile companii producatoare de petrol si gaze naturale petroliere se confrunta cu cea mai lunga perioada de reducere a investitiilor din ultimele decenii, in conditiile in care pretul barilului de petrol se afla la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, insa ar urma sa imprumute mai mult pentru a putea pastra nivelul dividendelor cerute de investitori, transmite Reuters.

Ai sediul firmei in apartamentul in care locuiesti? Iata ce se schimba incepand din 1 ianuarie 2016

Incepand de luni 4 ianuarie, vor intra in vigoare o serie de legi cu caracter fiscal adoptate in ultimele zile ale anului trecut, legi care includ peste 30 de modificari punctuale ale Codului Fiscal. O sinteza a lor o publicam mai jos, urmand ca normelor metodologice ale Codului sa le dedicam o analiza speciala. E drept, cresterea salariului minim garantat nu intra in vigoare de luni ci de la 1 mai 2016, cand acesta va urca la 1. 250 lei. Consultati actul normativ aici!.

VIDEO TVA de 20% si accize eliminate. Cati bani ne raman in portofel dupa reducerile de preturi din prima zi a anului 2016

Pentru romani acest 2016 incepe cu siguranta foarte bine, cu reduceri de preturi la toate produsele cu exceptia alimentelor, care s-au ieftinit inca de anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1983 seconds )