Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lady Gaga isi doreste sa colaboreze din nou cu Beyonce!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lady Gaga isi doreste sa colaboreze din nou cu Beyonce!

Excentrica artista a fost mai mult decat incantata cand, in urma cu trei ani, a colaborat cu colega sa de breasla pentru doua piese si anume Telephone de pe albumul lui Gaga, The Fame Monster, si pentru Video Phone de pe albumul lui Beyonce, I AmSasha Fierce. Lady Gaga a confirmat de curand faptul ca . continuă pe Devorator Monden

Lady Gaga apare pe coperta editiei din octombrie a revistei Elle! Vezi aici fotografiile!

Interviuri, recitaluri live, aparitii la emisiuni tv si de radio, nenumarate sedinte foto. Acesta este programul lui Lady Gaga de cand cu revenirea sa in muzica. Artista si-a lansat primul single, Applause, pe 19 august, urmand ca pe 11 noiembrie sa ne bucuram de noul sau material, intitulat ARTPOP. Dupa ce a realizat o sedinta .

Fresh! Celia colaboreaza din nou cu legendarul Shaggy pentru single-ul Tell me lies (Let your eyes)

Dupa ce la inceputul lunii August a lansat o frumoasa piesa de dragoste numita Let it burn, Celia revine si lanseaza un nou single alaturi de legendarul Shaggy, care se numeste Tell me lies Let your eyes). Compusa de cel mai bun producator din Romania, Costi Ionita, piesa este hrana spirituala pentru suflet si minte, .

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Rusii ne sar din nou in ajutor! Se ofera sa tina ei aurul de la Rosia Montana ca sa nu-l ia RMGC-ul

Rusii ne sar din nou in ajutor! Se ofera sa tina ei aurul de la Rosia Montana ca sa nu-l ia RMGC-ulSingurul roman care nu si-a spalat masina inainte de ploaia de aseara, acuzat ca are pile la INMHMai multe pisici, vazute in Bucuresti trecand pe langa maidanezi si mieunand batjocoritorSavantii au descoperit a 11-a porunca a lui Moise: Sa nu bagi in buzunar bricheta altuia din reflexDetaliul care face diferenta! Noul iPhone va fi mai scump ca vechiul iPhone.

Raport SSIF Broker: Economia Romaniei va accelera din nou in trimestrul al treilea

Indicatorii macroeconomici din ultima perioada ai Romaniei exprima faptul ca economia va accelera din nou in trimestrul al treilea, evolutie sustinuta de dinamica cererii externe nete, cu premise de transpunere graduala la nivelul cererii interne in perioada urmatoare, se arata in Raportul Macroeconomic Mondial al SSIF Broker.

AIPC solicita din nou desecretizarea contractului de privatizare a Romtelecom

Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital AIPC) solicita din nou Ministerului pentru Societatea Informationala MSI) desecretizarea contractului de privatizare a Romtelecom, considerand ca statul nu si-a respectat angajamentul privind listarea companiei de telefonie.

Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii se aduna din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane s-au adunat la aceasta ora in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii se aduna din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 20. 35 Lumea continua sa vina in Piata: circa 80 de persoane la fantana sau rasfirate in Piata. Vizavi continua protestul antieutanasiere. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

LIVE TEXT Protestele impotriva proiectului de la Rosia Montana, ziua 10: Manifestantii s-au adunat din nou in Piata Universitatii

Peste 50 de persoane erau marti, la ora 19. 30, in Piata Universitatii din Capitala, la fantana de la Facultatea de Arhitectura, pentru a manifesta, pentru a zecea zi la rand, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist. Pe Facebook se vehiculeaza ca acel cvartet care a improvizat un concert in mijlocul strazii, luni seara, va canta din nou in jurul orei 23. In acelasi timp, in fata Teatrului National, alte circa 50 de persoane protesteaza impotriva legii care permite eutanasierea cainilor maidanezi. ------------------------------------------------------Ora 21. 50 Potrivit reporterului HotNews. ro la fata locului, in Piata sunt circa 200 de persoane. Ei scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana. Ora 21. 15 Zeci de persoane manifesteaza in continuare in Piata Universitatii. Ora 20. 35 Lumea continua sa vina in Piata: circa 80 de persoane la fantana sau rasfirate in Piata. Vizavi continua protestul antieutanasiere. Ora 20. 20 Oamenii din Piata scandeaza Uniti, salvam Rosia Montana, dar si impotriva gazelor de sist: Opriti, opriti gazele de sist. Ora 20. 15 Protestatarii au afisat un banner cu revendicarile lor vezi foto)Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.

Aproape 135 de angajati ai Mechel intra din nou in procedura disponibilizarilor

Angajatii de la Mechel care, cu cateva luni in urma, au castigat in instanta anularea deciziilor de concediere intra acum din nou in procedura disponibilizarilor, transmite Realitatea. net.

Becali, filmat din nou in inchisoare. Este intr-o ipostaza INTIMA

Gigi Becali a fost filmat din nou in curtea inchisorii Jilava. De data aceasta, latifundiarul a fost surprins in timp ce se ruga. in imagini apare trist si ingandurat. Nu e pentru prima data cand.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )