Libnet.ro
UNICEF

17:00

Lance Armstrong recunoaste ca traieste vremuri grele

Antena3 Antena3,
Lance Armstrong recunoaste ca traieste vremuri grele

Lance Armstrong, acuzat de dopaj si parasit de principalii sponsori, a declarat ca traieste vremuri dificile, vineri, la Austin, in fata invitatilor Livestrong, fundatia de lupta impotriva cancerului,. continuă pe Antena3

Lance Armstrong rupe tacerea

Lance Armstrong, acuzat de dopaj si parasit de principalii sponsori, a declarat ca traieste 'vremuri dificile', vineri, la Austin, in fata invitatilor Livestrong, fundatia de lupta impotriva cancerului, informeaza AFP.

Nike A RUPT contractul cu Lance Armstrong.

Firma americana de echipament sportiv Nike a anuntat, miercuri, ca a rupt contractul cu fostul ciclist Lance Armstrong, iar acesta a abandonat presedentia asociatiei Livestrong, care lupta impotriva cancerului, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Nike si-a motivat decizia prin faptul ca dovezile de dopaj in cazul Armstrong sunt extrem de clare. Probele in cazul de dopaj al lui Lance Armstrong sunt foarte clare. Cu mare tristete anuntam rezilierea contractului, dupa zece ani in care am fost .

Lance Armstrong si-a dat demisia de la organizatia Livestrong - Nike a renuntat la colaborarea cu fostul ciclist

Lance Armstrong si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei caritabile anti-cancer Livestrong, informeaza Reuters. Cum si-a motivat Lance decizia: nu vrea ca activitatea fundatiei sa fie afectata de scandalul de dopaj in care este implicat cel supranumit Texanul. De asemenea, americanii de la Nike au precizat ca renunta la parteneriatul cu fostul ciclist.

Lance Armstrong, parasit de sponsorii sai

Efectele dosarului de dopaj in care tine capul de afis se fac tot mai simtite pentru Lance Armstrong, fostul rutier american fiind parasit de doi dintre cei mai mari sponsori ai sai.

Nike a rupt contractul de sponsorizare cu Lance Armstrong

Compania Nike a decis sa rupa contractul de sponsorizare cu ciclistul Lance Armstrong, in urma raportului de dopaj publicat saptamana trecuta de Agentia americana Antidoping, scrie BBC. Nike a invocat dovezile.

Nike rupe contractul cu Lance Armstrong. Ciclistul se retrage de la conducerea Livestrong

Lance Armstrong a decis sa renunte la presedintia organizatiei caritabile care lupta impotriva cancerului, Livestrong, organizatie a carui lider este inca din 1996 cand a reusit sa invinga o forma de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )