Libnet.ro
UNICEF

19:00

Lance Armstrong si-a dat demisia de la organizatia Livestrong - Nike a renuntat la colaborarea cu fostul ciclist

Hotnews Hotnews,
Lance Armstrong si-a dat demisia de la organizatia Livestrong - Nike a renuntat la colaborarea cu fostul ciclist

Lance Armstrong si-a dat demisia din functia de presedinte al organizatiei caritabile anti-cancer Livestrong, informeaza Reuters. Cum si-a motivat Lance decizia: nu vrea ca activitatea fundatiei sa fie afectata de scandalul de dopaj in care este implicat cel supranumit Texanul. De asemenea, americanii de la Nike au precizat ca renunta la parteneriatul cu fostul ciclist. continuă pe Hotnews

Nike rupe contractul cu Lance Armstrong. Ciclistul se retrage de la conducerea Livestrong

Lance Armstrong a decis sa renunte la presedintia organizatiei caritabile care lupta impotriva cancerului, Livestrong, organizatie a carui lider este inca din 1996 cand a reusit sa invinga o forma de.

Nike A RUPT contractul cu Lance Armstrong.

Firma americana de echipament sportiv Nike a anuntat, miercuri, ca a rupt contractul cu fostul ciclist Lance Armstrong, iar acesta a abandonat presedentia asociatiei Livestrong, care lupta impotriva cancerului, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Nike si-a motivat decizia prin faptul ca dovezile de dopaj in cazul Armstrong sunt extrem de clare. Probele in cazul de dopaj al lui Lance Armstrong sunt foarte clare. Cu mare tristete anuntam rezilierea contractului, dupa zece ani in care am fost .

Lance Armstrong, lider si dealer.

EPO, testosteron, cortizon, autotransfuzii. Agentia americana antidopaj, USADA, a publicat un raport in care multiplica detalii zdrobitoare pentru Lance Armstrong, de sapte ori castigatorul Turului Frantei si deposedat de titluri din cauza dopajului. Si dezvaluie o teribila organizatie in cadrul echipei sale, US Postal. In timp ce raportul USADA pune in lumina anii de practicare a dopajului in echipa lui Armstrong, o carte scrisa de un fost coechipier al texanului dezvaluie cum acesta .

Nike a rupt contractul de sponsorizare cu Lance Armstrong

Compania Nike a decis sa rupa contractul de sponsorizare cu ciclistul Lance Armstrong, in urma raportului de dopaj publicat saptamana trecuta de Agentia americana Antidoping, scrie BBC. Nike a invocat dovezile.

Lance Armstrong isi folosea fizioterapeuta pe post de caraus

Metodele lui Lance Armstrong de a pacali autoritatile sportive si civile nu aveau limite. Mai nou a iesit la lumina cum fostul ciclist american se folosea de una dintre angajatele lui pentru a face rost de substante dopante din Spania.

Lance Armstrong vrea sa se supuna testului cu detectorul de minciuni

Disperat sa-si sustina nevinovatia in fata avalansei de marturii care il incrimineaza in cel mai amplu dosar de dopaj din istoria ciclismului, americanul Lance Armstrong a transmis prin vocea avocatului sau ca este gata sa faca testul cu detectorul de minciuni.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )