Libnet.ro
UNICEF

18:00

Las Vegas: Doi politisti si alti trei civili au fost ucisi intr-un atac armat

B1 B1,
Las Vegas: Doi politisti si alti trei civili au fost ucisi intr-un atac armat

Un numar de cinci persoane, intre care doi politisti, au fost ucise, duminica, intr-un atac armat comis in circumstante neclare in Las Vegas, a anuntat politia locala, citata de AFP. Politia din Las Vegas a. continuă pe B1

Atac armat in Las Vegas. Cinci oameni au murit si mai multi au fost raniti

Presa straina scrie ca cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite, duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare.

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat la Las Vegas

Mai multe persoane au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

SUA: Cinci morti intr-un atac armat la Las Vegas

Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite duminica, la Las Vegas Nevada, vestul Statelor Unite), intr-un atac armat comis in circumstante neclare, a anuntat politia, in timp ce presa locala evoca mai multi morti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Baia Mare: Doi politisti au fost batuti, iar masina lor vandalizata de romii care au iesit la furat de fier vechi

Scandal in localitatea Pirita din municipiul Baia Mare! Doi politisti au fost batuti, iar o masina de Politie a fost distrusa cu batele, de romii din zona, care iesisera la furat de fier vechi. Un echipaj de .

Vaslui: Un sofer a fost arestat dupa ce a agresat doi politisti

Un sofer in varsta de 35 de ani, din comuna vasluiana Valea Grecului, a fost arestat, vineri, sub acuzatia de ultraj, dupa ce a lovit cu cheile in fata un politist si a aruncat cu pietre de pe drum spre altul, in momentul in care era legitimat de catre agentii de la Politia Rutiera, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )