Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lasati Grecia si Italia, Franta este cea mai mare problema a Europei, spune un presedinte din cadrul Rezervei Federale

Adevărul Adevărul,
Lasati Grecia si Italia, Franta este cea mai mare problema a Europei, spune un presedinte din cadrul Rezervei Federale

Franta reprezinta un factor de risc mult mai important pentru economia europeana decat tarile periferice, ingropate in datorii, crede Richard Fisher, presedintele filialei din Dallas a Rezervei Federale, banca centrala a SUA. continuă pe Adevărul

Seful Fed Dallas: Franta este cea mai mare ingrijorare in Europa

Presedintele Rezervei Federale Fed) din Dallas, Richard Fisher, este mai ingrijorat in privinta economiei Frantei, a doua ca marime din zona euro, decat de periferia uniunii monetare, transmite CNBC.

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii 7 ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii sapte ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, .

CFR Cluj, cea mai mare infrangere din ultimii ani! A pierdut cu 0-4.

CFR Cluj a fost invinsa luni seara cu scorul de 4-0 de formatia FC Vaslui in etapa a III-a a Ligii I. Pentru clujeni este cea mai drastica infrangere din ultimii ani in campionat si totodata primul insucces pe teren strain din toamna trecuta, potrivit Mediafax. Toate cele patru goluri ale vasluienilor au fost inscrise in primele 32 de minute de joc. Ultima data cand CFR Cluj a fost invinsa la o diferenta de cel putin patru goluri a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo Bucuresti, iar .

Cum arata cea mai mare piscina din lume

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile si are o lungime de peste un kilometru, iar functionarea sa anuala costa circa 2,3 milioane de euro.

Japonezii vor sa-si intimideze inamicii. Cea mai mare nava de razboi, lansata cu fast in Japonia

Cea mai mare nava militara japoneza de la cel de-al Doilea Razboi incoace a fost lansata la apa cu fast in Japonia. in valoare de 1,2 miliarde de dolari, nava poate transporta pana la noua elicoptere si are.

Ea este Aevin Dugas, femeia cu cea mai mare coafura AFRO din lume

Aevin Dugas are 38 de ani si este asistent social in statul Louisiana. Ea detine un record in Guinness Book pentru cae mai mare coafura afro naturala din lume, cu o circumferinta a parului ce masoara 1 metru.

Ioan Oltean, lectii de economie despre Guvernul-taxe: Romania a suferit cea mai mare pierdere de investitie straina dintre tarile UE

Ioan Oltean, vicepresedinte al PDL, este de parere ca premierul Ponta conduce Guvernul-taxe, iar Romania a pierdut peste 12% dintre investitorii straini. Emil Boc a fost cinstit cu romanii, ceea ce nu i se.

Tabara de sculptura in parcul IOR. Cea mai mare statuie ecvestra din Romania, montata sambata

Primaria Sectorului 3 a anuntat vineri, printr-un comunicat de presa, ca administratia locala inaugureaza sambata, incepand cu ora 17. 00 Tabara de Creatie-Sculptura Mileniului 3-Eco-Music-Art.

CEL.ro , cea mai mare crestere din online-ul romanesc in 2012

Ro a inregistrat in 2012 o crestere de 71% a cifrei de afaceri fata de 2011, pana la valoarea de 87,1 mil lei in conditiile in care cresterea pietei electroIT a fost de doar 4%. Cum a fost posibil asa ceva intr-o perioada in care 9 din 10 stiri sunt despre insolvente, restructurari si somaj?.

Italia sufera cumplit: cea mai lunga recesiune din ultimii 40 de ani

Italia trece prin cea mai indelungata recesiune incepand din 1970, dupa ce institutul de statistica ISTAT a anuntat o contractie a PIB de 0,2% pentru trimestrul al doilea, al optulea consecutiv de declin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )