Libnet.ro
UNICEF

18:00

Laura Codruta Kovesi, declaratii exclusive despre dosarul in care a fost condamnat Dan Voiculescu, la Dosarele DNA

Adevărul Adevărul,
Laura Codruta Kovesi, declaratii exclusive despre dosarul in care a fost condamnat Dan Voiculescu, la Dosarele DNA

Emisiunea Dosarele DNA analizeaza, in aceasta seara, de la ora 20:30, la Prima TV, cazurile in care au fost condamnati Adrian Nastase si Dan Voiculescu. Laura Codruta Kovesi, Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) va vorbi despre dosarul patronului turstului Intact, declarand ca jumatate din prejudiciul de 60 de milioande e euro a fost recuperat. continuă pe Adevărul

Sefa DNA, despre dosarul lui Dan Voiculescu: Aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro a fost recuperat. Este o premiera

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, in exclusivitate pentru Prima TV, ca aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro din dosarul privatizarii Insitutului de Cercetari Alimentare ICA), in care a fost condamnat Dan Voiculescu, a fost recuperat aproape jumatate.

Sefa DNA, despre dosarul lui Dan Voiculescu: Aproape jumatate din prejudiciu a fost recuperat. Este o premiera

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milioane de euro din Dosarul I. a fost recuperat, ceea ce este o premiera pentru justitia din Romania.

Laura Codruta Kovesi: A fost recuperat aproape jumatate din prejudiciul din dosarul ICA

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), facand referire la dosarul ICA, a declarat ca aproape jumatate din prejudiciul de 60 de milione de euro a fost recuperat.

Codruta Kovesi: Aproape jumatate din prejudiciul din dosarul ICA - Dan Voiculescu a fost recuperat

Aproape jumatate din prejudiciul in valoare de 60 de milioane de euro din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare cu executare, a fost recuperat, a dezvaluit procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu acordat Prima Tv ce urmeaza sa fie difuzat marti.

Televiziunea ABC a realizat un reportaj despre tinerii care locuiesc in canalele Bucurestiului

Povestea tinerilor care locuiesc in canalele Bucurestiului i-a atras si pe jurnalistii postului ABC. O echipa a televiziunii americane a venit special in capitala Romaniei pentru a-i filma pe cei care au facut un.

Despre tehnologia care a invins cancerul, durerea articulatiilor si retete de sezon, duminica, la Numai de bine

Numai de bine va invita duminica, de la ora 9:30, la Antena 3, sa descoperiti noi metode benefice pentru sanatate. O campioana nationala va povesti cum a invins cancerul, cu ajutorul unei tehnologii care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )