Libnet.ro
UNICEF

08:30

Laura Codruta Kovesi, reactie in cazul plagiatului: Teza mea este corecta!

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, reactie in cazul plagiatului: Teza mea este corecta!

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a afirmat, intr-un interviu acordat Radio Europa FM, ca teza ei de doctorat este una corecta, aratand ca a. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi lamureste cazul Ioana Basescu

Laura Codruta Kovesi a facut o serie de precizari despre un comunicat al DNA privind cazul Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu. in interviul acordat de sefa DNA pentru Europa FM, jurnalistul Vlad Petreanu a facut referire la faptul ca procurorii au mentionat in acel comunicat ca Ioana Basescu si un alt inculpat din dosar, fostul partener al Ioanei Basescu, au mers in Cuba si a intrebat-o pe sefa DNA care este relevanta acestei informatii.

Codruta Kovesi, reactie la autodenuntul lui Ghita care o vizeaza: Teza de doctorat imi apartine in totalitate si nu am plagiat

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a precizat, referitor la acuzatiile deputatului Sebastian Ghita, ca teza de doctorat este o lucrare care ii apartine in totalitate, mentionand ca nu a plagiat, potrivit unui comunicat de presa citat de Mediafax.

indrumatorul tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, reactie dupa denuntul lui Sebastian Ghita

Scandalul momentului ii are in centrul atentiei pe Sebastian Ghita, cel care a facut un autodenunt, si pe procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul o acuza pe Kovesi ca teza sa de.

Laura Codruta Kovesi reactioneaza dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita: Teza de doctorat imi apartine in totalitate si nu am plagiat

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, reactioneaza dupa ce deputatul Sebastian Ghita a depus marti un autodenunt la Parchetul General in legatura cu raportul.

Laura Codruta Kovesi: Nu am fost, nu sunt si nu voi fi prietena cu inculpatul Sebastian Ghita

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat in interviul pentru Europa FM ca nu se cunoaste cu Sebastian Ghita, asa cum deputatul sustinea atunci cand a vorbit despre teza de doctorat a sefei DNA.

Basescu: Ma intreb cum ati mai putea apara DNA, punand semnul egal intre Laura Codruta Kovesi si DNA, daca intr-o zi o veti vedea la televizor pe Kovesi cu catuse

Traian Basescu i-a atacat intr-o postare pe Facebook pe cei care o lauda pe Laura Codruta Kovesi, acuzandu-i ca acopera cu buna stiinta faptul ca aceasta face abuzuri si-si alege tintele.

Ce contin documentele prin care Laura Codruta Kovesi a respins acuzatia de plagiat

Procurorul-sef a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi 43 de ani), a facut publice documentele in baza carora Consiliul National de Etica a stabilit, in 2012, ca lucrarea sa de doctorat nu este rezultatul unui plagiat.

Ce contin documentele prezentate de Laura Codruta Kovesi prin care a respins acuzatia de plagiat

Procurorul-sef a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi 43 de ani), a facut publice documentele in baza carora Consiliul National de Etica a stabilit, in 2012, ca lucrarea sa de doctorat nu este rezultatul unui plagiat.

Laura Codruta Kovesi: in fiecare zi sunt atacuri de o agresivitate din ce in ce mai ridicata, la adresa procurorilor. Sunt firme angajate pentru hartuire, pentru intimidare

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, sustine, intr-un interviu acordat Europa FM, ca, in ultima perioada, persoanele pe care le cerceteaza institutia pe care o conduce fac atacuri la adresa magistratilor de suparare.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Profesorii universitari confirma plagiatul

Dupa autodenuntul lui Sebastian Ghita, Laura Codruta Kovesi mai primeste o lovitura. Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), din Cluj Napoca, confirma plagiatul sefei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2912 seconds )