Libnet.ro
UNICEF

08:00

Laura Cosoi a fost premiata pentru cartea ei de bucate

România Liberă România Liberă,
Laura Cosoi a fost premiata pentru cartea ei de bucate

Actrita Laura Cosoi a fost marea castigatoare a celei de-a XX-a editie a concursului Gourmand World Cookbook Awards din Europa, la categoria Best TV Chef Book, la care a participat cu cartea ei de bucate, Ramai la masa?. continuă pe România Liberă

Laura Cosoi, premiul Gourmand pentru volumul culinar Ramai la masa?: Nu-mi vine sa cred ca vin acasa cu trofeul pentru Romania mea

Actrita si vedeta de televiziune Laura Cosoi 33 de ani) a castigat premiul Best TV Chef Book-Europe, pentru volumul Ramai la masa?, in cadrul concursului Gourmand World Cookbook Awards, eveniment ce s-a desfasurat anul acesta in China, scrie stirileprotv. ro.

Turcia: O femeie a fost amendata pentru ca sotul sau s-a ranit la mana in timp ce o batea

O femeie din Turcia a fost amendata pentru ca sotul ei s-a ranit la mana in timp ce o batea. Femeia a fost salvata de cateva ori de politie de furia sotului ei, care o batea zilnic. Dupa indelungi.

Directorul Hidro Prahova, Adrian Semcu, a fost retinut pentru trafic de influenta

Directorul general al SC Hidro Prahova, Adrian Semcu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, a fost retinut miercuri de procurorii DNA Ploiesti pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )