Libnet.ro
UNICEF

17:00

Laureatii Premiului National al Republicii Moldova au primit 100.000 de lei fiecare

Adevărul Adevărul,
Laureatii Premiului National al Republicii Moldova au primit 100.000 de lei fiecare

Printre castigatorii Premiului National din acest an se numara Nicolae Botgros, Emilian Galaicu-Paun si Valentina Nafornita. Laureatii au primit 100. 000 de lei fiecare si au fost felicitati de conducerea statului in cadrul unei ceremonii oficiale. continuă pe Adevărul

Vinurile Republicii Moldova vor fi incluse in cartea vinurilor de top din Romania

Vinurile Republicii Moldova vor participa, in premiera, in perioada 26-27 august 2015, la cea mai mare evaluare a vinurilor de top din Romania si Republica Moldova, in urma careia vor vor fi incluse in prima editie a Cartii Vinurilor din Romania si Republica Moldova.

John Kerry, mesaj pentru Chisinau, de Ziua Independentei: Puteti fi siguri ca SUA va ramane ferma in sustinerea suveranitatii Republicii Moldova si integritatii teritoriale a acestei tari

Secretarul de Stat american, John Kerry, a transmis un mesaj de felicitare republicii Moldova, cu ocazia Zilei Independentei, precizand ca SUA sustin aspiratiile proeuropene ale Chisinaului si integritatea.

Premierul Victor Ponta va efectua, joi, o vizita la Chisinau, de Ziua Independentei Republicii Moldova

Premierul Victor Ponta va efectua o vizita la Chisinau, in fruntea unei delegatii de ministri si consilieri de stat, in data de 27 august, de Ziua Independentei Republicii Moldova. Anuntul a fost facut de.

Ce sfat ofera ambasadorul Olandei Republicii Moldova

Ambasadorul Olandei in Romania si Republica Moldova, Matthijs van Bonzel, a declarat, miercuri, la Chisinau, ca Moldova trebuie sa se reorienteze pe piata UE.

Ziua Independentei Republicii Moldova, sarbatorita pe biciclete

Clubul Ciclistilor Amatori din Republica Moldova organizeaza a IV-a editie a actiunii Independenta pe biciclete.

Igor Dodon face apel la manifestatii impotriva sustinatorilor unirii Republicii Moldova cu Romania

Opozitia socialista din Republica Moldova a lansat un apel la organizarea de manifestatii, maine, cu ocazia Zilei Independentei, exprimand opozitie fata de sustinatorii unificarii cu Romania si cerand convocarea alegerilor parlamentare anticipate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )