Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lavrov: Singura solutie pentru Ucraina este FEDERALIZAREA

Antena3 Antena3,
Lavrov: Singura solutie pentru Ucraina este FEDERALIZAREA

Singura cale de stabilizare a situatiei din Ucraina este transformarea tarii intr-un stat federal, este de parere ministrul de Externe rus, Sergei Lavrov. Ne dorim sa intelegem cine reprezinta cu exactitate. continuă pe Antena3

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe: Singura modalitate de a stabiliza Ucraina este statul federal

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat, joi, ca singura modalitate de a stabiliza situatia din Ucraina este de a declara aceasta tara stat federal, potrivit RIA Novosti.

Solutia lui Jirinovski pentru Ucraina: Transnistria - Rusiei, Bucovina si Basarabia, Romaniei

O solutie ca Ucraina sa se linisteasca este cedarea teritoriilor straine pe care aceasta le-a obtinut de la Polonia, Ungaria si Romania, a declarat marti politicianul ultranationalist rus Vladimir Jirinovski, citat de site-ul moldova. org, preluat de Mediafax.

Ministerul Finantelor: Bugetul de stat pentru razboi este conceput ca un scenariu financiar ipotetic si va fi finalizat pana pe 16 mai 2014

Ministerul Finantelor Publice urmeaza sa elaboreze un nou proiect de buget de stat pentru razboi, valabil in perioada 2014-2017. In acest sens, a solicitat ministerelor, autoritatilor centrale si administratiilor finantelor publice judetene, toate datele necesare. Termenul stabilit pentru transmiterea acestora este 24 martie 2014, iar data finalizarii tuturor lucrarilor referitoare la elaborarea proiectului bugetului de stat pentru razboi este 16 mai 2014, se arata intr-un raspuns al Ministerului Finantelor transmis la solicitarea HotNews. ro. Potrivit acestuia, au fost transmise solicitari catre toate judetele. Reamintim ca in presa centrala si locala au aparut informatii potrivit carora mai multe judete trebuie sa se mobilizeze pentru intocmirea unor bugete de razboi.

Ce se intampla cu REPUBLICA MOLDOVA, dupa anexarea Crimeei. PERICOLUL este acut

Europarlametarul Monica Macovei considera ca singura solutie pentru ca Republica Moldova sa nu piarda Transnistria in favoarea Rusiei este ca aceasta sa semneze cat mai urgent Acordul de Asociere cu Uniunea.

Paginademedia.ro: Unirea cu Radioul public - proiect de solutie pentru TVR

O varianta de proiect pentru redresarea economica a Televiziunii Romane, aflata, alaturi de alte optiuni, in stadiu avansat de discutii, este unirea acestei institutii cu Radiodifuziunea, scrie Paginademedia. ro. Aceasta citeaza surse potrivit carora noua entitate ar urma sa fie condusa de Ovidiu Miculescu, actualul presedinte al Radioului public. Cele doua institutii au mai functionat impreuna pana in 1994, sub numele Radioteleviziunea Romana, dar au fost separate odata cu aparitia Legii 41 de organizare si functionare a radioului si televiziunii publice.

Directorul CIA: O invazie a trupelor rusesti in Ucraina este foarte posibila

John Banner, directorul CIA, este de parere ca armata rusa ar putea invada estul Ucrainei in viitorul apropiat, se arata intr-un material publicat de The Washington Times. intrebat daca exista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )