Libnet.ro
UNICEF

01:05

O lege privind regimul juridic al cartelelor prepay a fost initiata de catre comisia de control a SRI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O lege privind regimul juridic al cartelelor prepay a fost initiata de catre comisia de control a SRI

Regimul juridic al cartelelor prepay constituie subiectul unei solicitari trimise de catre comisia comuna permanenta din Camera Deputatilor si Senatului pentru controlul SRI la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. Solicitarea a facut referire la. continuă pe Wall-Street Ro

Tariceanu, critic la adresa premierului Dacian Ciolos, in controversa cartelelor prepay

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu l-a criticat, marti, pe premierul Dacian Ciolos, ca reactie la declaratiile sefului Executivului privind folosirea cartelelor prepay din Romania in pregatirea unor atentate teroriste.

Ciolos cere un control la vanzarea cartelelor PrePay: inteleg ca au fost folosite pentru pregatirea atentatelor in Europa

Premierul Dacian Ciolos a subliniat, duminica, necesitatea unui control mai bun al vanzarii cartelelor PrePay, adaugand ca in perioada urmatoare ministrul Justitiei si cel al Internelor vor.

Calin Popescu Tariceanu, despre declaratiile lui Dacian Ciolos in cazul cartelelor prepay: Era bine sa taca

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu considera ca premierul Dacian Ciolos 'era bine sa taca' in loc sa vorbeasca despre folosirea cartelelor prepay din Romania in pregatirea un.

AID ii solicita premierului Dacian Ciolos consultari cu privire la situatia cartelelor PrePay

Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID) ii solicita premierului Dacian Ciolos consultari cu privire la situatia cartelelor PrePay si un calendar legat de reluarea dezbaterilor pe aceasta tema, reamintindu-i in acelasi timp ca Legile sigurantei cetatenilor zac, de luni bune, in sertarele ministerului Comunicatiilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )