Libnet.ro
UNICEF

18:00

Legea alegerilor locale, adoptata de Senat. Urmeaza Camera Deputatilor

Hotnews Hotnews,
 Legea alegerilor locale, adoptata de Senat. Urmeaza Camera Deputatilor

Plenul Senatului a adoptat luni, in calitate de prima camera sesizata, cu 114 voturi pentru, 4 abtineri si 3 impotriva, legea alegerilor locale, prin care se stabileste ca un primar este ales dintr-un singur tur - candidatul care a intrunit cel mai mare numar de voturi valabil exprimate. In sedinta de plen de luni a fost respins amendamentul PNL, sustinut de senatorul Sebastian Grapa, referitor la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, precum si cel privind alegerea directa a presedintilor de consilii judetene. continuă pe Hotnews

Legea alegerilor locale, adoptata cu larga majoritate in Senat. Baronii nu vor mai fi alesi de catre cetateni

PSD si PNL si-au dat mana si au votat legea alegerilor locale, care prevede desemnarea primarilor dintr-un singur tur de scrutin si alegerea presedintiilor de Consilii Judetene din randul consilierilor judeteni.

Legea alegerilor locale, adoptata de Senat. Primarii, alesi intr-un tur. Presedintii CJ, alesi de membrii CJ

Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege privind alegerile locale, astfel incat presedintii consiilor judetene vor fi alesi indirect prin vot secret al consilierilor judeteni, cu majoritate simpla, iar primarii.

Senatul a adoptat legea alegerilor locale. Cum vor fi votati alesii

Senatul a adoptat, luni, cu 114 voturi pentru, 3 impotriva si 4 abtineri, proiectul de lege privind alegerile locale, astfel incat presedintii consiliilor judetene vor fi alesi indirect prin vot secret al consilierilor judeteni, cu majoritate simpla, iar primarii vor fi alesi intr-un singur tur, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )