Libnet.ro
UNICEF

09:00

Legea amnistiei, in dezbatere publica pana pe 1 februarie.

România Liberă România Liberă,
Legea amnistiei, in dezbatere publica pana pe 1 februarie.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni dimineata ca proiectul de lege privind amnistia si gratierea a fost scos de pe ordinea de zi a camerei inferioare a Parlamentului si va fi pusa in dezbatere publica pana pe 1 februarie. Citeste si: Zgonea, Cazanciuc, Bolcas si Nicolicea, chemati la Guvern Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Legea amnistiei, in dezbatere publica pana la 1 februarie 2014

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca Legea amnistiei ramane in dezbatere publica pana la 1 februarie 2014.

Zgonea: Legea amnistiei va fi retrimisa la Comisia juridica si ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie

Legile amnistiei si lobby-ului vor fi trimise inapoi la Comisia juridica, urmand sa ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie, a anuntat, luni, presedintele.

Zgonea: Legea amnistiei va fi retrimisa la Comisia juridica si ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie

Legile amnistiei si lobby-ului vor fi trimise inapoi la Comisia juridica, urmand sa ramane in dezbatere publica pana pe 1 februarie, a anuntat, luni, presedintele.

Legea amnistiei, amanata pentru 1 februarie. Zgonea: Nu renuntam la noul Cod penal

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni ca au fost amanate modificarile Codului penal si promovarea Legii amnistiei, iar acestea vor fi in dezbatere publica pana la 1 februarie 2014.

Legea amnistiei, amanata pentru 1 februarie. Zgonea: Nu renuntam la noul Cod Penal

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat luni ca au fost amanate modificarile Codului Penal si promovarea Legii amnistiei, iar acestea vor fi in dezbatere publica pana la 1 februarie 2014.

Zgonea: Liberalii stiau de modificarile la Codul Penal si Legea amnistiei.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca liberalii stiau de modificarile la Codul Penal si Legea amnistiei, relateaza Mediafax. Legat de ce s-a intamplat si de minciunile din spatiul public pot sa confirm ca la sedinta USL la care s-au decis aceste chestiuni am fost si eu parte. Imi pare rau ca o parte din colegii mei manipuleaza opinia publica si dau sentimentul ca in cadrul USL au fost opinii disparate, a precizat Valeriu Zgonea. Citeste si: Cel mai tensionat .

Eugen Nicolicea: Nu cred ca Legea amnistiei mai poate intra in vigoare inainte de 1 februarie

Legea amnistiei va fi luata in discutie de Camera Deputatilor, dar este putin probabil ca aceasta sa intre in vigoare inainte de 1 februarie, daca va mai intra vreodata in vigoare, a declarat duminica deputatul UNPR Eugen Nicolicea, citat de Agerpres. Eugen Nicolicea: Acuzatiile despre modificarea Codului Penal, false. ANI si DNA se pot ocupa de parlamentariEugen Nicolicea: Predoiu voia pedepse reduse pentru coruptie, dar introducerea infractiunii folosirea functiei in scop sexual.

Ponta si Antonescu erau intelesi pe Legea amnistiei si pe Legea Minelor

Presedintele PNL CRin Antonescu si premierul Victor Ponta au discutat luni, cu o zi inainte de a fi votate in plen, despre Legea Minelor si Legea amnistiei, conform unei stenograme publicate de pesurse. ro.

Zgonea: Legea amnistiei, amanata pentru anul viitor

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, in urma intalnirii cu premierul Victor Ponta, ca Legea amnistiei va ajunge, din nou, pe masa Parlamentului, abia anul viitor.

Blaga la Cluj: PDL ameninta cu miscari de strada daca se voteaza Legea Amnistiei

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, duminica, 15 decembrie, la Cluj, ca, daca va fi votata Legea amnistiei, democrat-liberalii vor protesta in strada.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )