Libnet.ro
UNICEF

13:30

Legea amnistiei, votata saptamana viitoare. Comisia juridica propune adoptarea legii

Adevărul Adevărul,
Legea amnistiei, votata saptamana viitoare. Comisia juridica propune adoptarea legii

Proiectul de lege care prevede amnistierea, respectiv gratierea mai multor infractori figureaza pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor de marti, 17 decembrie. continuă pe Adevărul

Legea amnistiei, votata in Comisia juridica: Condamnatii cu pedepse de pana la sase ani de inchisoare, sub incidenta legii

Legea amnistiei si gratierii a fost votata departe de ochii jurnalistilor, luni seara, in Comisia juridica si va intra in plenul Camerei Deputatilor in sedinta de marti. Astfel pentru amnistie s-a.

Legea amnistiei, votata in Camera Deputatilor: Condamnatii cu pedepse de pana la sase ani de inchisoare, sub incidenta legii

Legea amnistiei si gratierii a fost votata departe de ochii jurnalistilor, luni seara, in Camera Deputatilor. Astfel pentru amnistie s-a prelungit termenul, putand intra sub incidenta legii cei condamnati.

Legea amnistiei, votata in secret de catre deputatii juristi

Update 12:18 Basescu roaga parlamentarii sa nu voteze legea amnistierii Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui tarii noastre, a declarat, intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul presedintiei, ca Traian Basescu roaga parlamentarii sa nu voteze legea amnistierii.

Legea lobby-ului a fost adoptata in Comisia Juridica. Astazi are loc votul in Camera Deputatilor

Un nou pas catre adoptarea Legii lobby-ului a fost facut luni seara atunci cand Comisia Juridica din Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege privind organizarea si desfasurarea acestei activitati, anunta Mediafax.

Legea amnistiei, votata pe articole, in Camera Deputatilor. Urmeaza votul final.

UPDATE Proiectul a fost adoptat pe articole si urmeaza sa fie supus votului final. UPDATE Si PPDD a anuntat ca nu voteaza proiectul de lege. UPDATE Deputatul PDL, Adrian Gurzau, a declarat ca partidul sau va vota impotriva proiectului de lege. Acest proiect il face pe preafericitul Nastase sa scape de toate dosarele penale, il absolva. Aveti majoritate, asumati-va transparent aceasta decizie, PDL nu voteaza. ,a explicat Gurzau. UPDATE Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a anuntat ca .

Legea amnistiei, votata pe articole, in Camera Deputatilor. Votul final a fost amanat.

UPDATE Proiectul de lege privind amnistia a fost scos de pe ordinea de zi a plenului. Anuntul a fost facut de Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor. Decizia a fost luata de Comitetul Director. UPDATE Proiectul a fost adoptat pe articole si urmeaza sa fie supus votului final. UPDATE Si PPDD a anuntat ca nu voteaza proiectul de lege. UPDATE Deputatul PDL, Adrian Gurzau, a declarat ca partidul sau va vota impotriva proiectului de lege. Acest proiect il face pe preafericitul .

Legea lobby-ului a fost adoptata de Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Comisia Juridica din Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege care stabileste conditiile desfasurarii activitatii de lobby, urmand ca actul normativ sa fie supus votului in plenul Camerei, scrie.

Blaga ameninta cu greva parlamentara, daca USL promoveaza Legea amnistiei.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, ca PDL va intra in greva parlamentara, daca USL va veni cu Legea amnistiei in Camera Deputatilor, transmite Mediafax. Citeste si: Legea amnistiei, din nou in plen saptamana viitoare Declar ca, daca vin cei de la USL - n. r. ) in fata Parlamentului, in fata Camerei Deputatilor, cu legea gratierii, marti, vom intra in greva parlamentara. Daca marti o fac, marti intram. Voi propune lucrul asta in Colegiul Director si cred ca toti colegii vor .

Legea amnistiei, din nou in plen saptamana viitoare.

Legea amnistiei a fost inclusa din nou pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor saptamana viitoare, pentru ca parlamentarii sa dea votul final. Pe ordinea de zi, in dreptul propunerii de lege, se mentioneaza ca initiativa este dezbatuta in procedura de urgenta, ca Raportul Comisiei Juridice este unul de adoptare si ca forul decizional este Camera Deputatilor. De aceasta data, pe site-ul Camerei, in dreptul propunerii legislative, figureaza si raportul Comisiei Juridice privind adoptarea .

Legea Lobby-ului a trecut de Comisia Juridica.

Proiectul de lege care stabileste conditiile desfasurarii activitatii de lobby a fost adoptat, luni seara, de Comisia Juridica din Camera Deputatilor. Actul normativ urmeaza sa fie votat marti in plenul acestei Camere, in calitate de for decizional. Bogdan Ciuca, presedintele Comisiei Juridice, a declarat la finalul sedintei Comisiei ca au fost adoptate o serie de amendamente care modifica initiativa deputatului PSD Constantin Nita. Trebuie sa reglementam foate clar aceasta activitate de .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )