Libnet.ro
UNICEF

19:30

Legea amnistierii, amanata in Parlament

Antena3 Antena3,
Legea amnistierii, amanata in Parlament

45- Legea amnistierii a fost scoasa de pe ordinea de zi a Parlamentului. PSD nu are suficiente voturi, iar liberalii au cerut vot deschis in Camera Deputatilor, solicitarea lor fiind respinsa. Presedintele. continuă pe Antena3

Legea amnistierii a fost votata la secret de catre deputatii juristi luni noapte. Noile modificari: Amnistiere pentru infractiunile cu inchisoarea pana la 6 ani si gratiere in intregime a pedepselor cu inchisoarea pana la 7 ani

Proiectul de lege privind aministierea propus de deputatii Nicolae Paun si Madalin Voicu a fost amendat luni noaptea la secret de catre deputatii juristi. In timp ce la sedinta Comisei Juridice se discuta legea lobby-ului, o parte din membrii comisiei s-au intalnit separat intr-o alta sala si au amendat legea amnistierii. Potrivit surselor Hotnews. ro, proiectul a fost amendat astfel: amnistiere pentru infractiunile care prevad o pedeapsa privativa de libertate de pana la 6 ani in proiectul initial era vorba de infractiuni pana la 4 ani ) si gratierea in intregime a pedepselor cu inchisoare de pana la 7 ani initial erau sase ani). Printre marii beneficiari ai legii se numara fostul premier Adrian Nastase, pentru care s-ar inlatura interdictia prin care nu are voie sa ocupe o functie publica doi ani. Alti condamnati care ar scapa de acuzatii: Emilian Cutean 5 ani), fost secretar de stat si apropiat al PSD, George Becali 3 ani).

Deputatii au admis 23 de amendamente la Legea amnistierii, desi raportul nu a fost publicat: Vezi care sunt politicienii care ar putea scapa de inchisoare

Camera Deputatilor a admis, prin vot, cu unanimitate, 23 de amendamente la Legea amnistierii si gratierii unor pedepse de pana la 7 ani, prezente in Raportul Comisiei juridice. Raportul, insa, nu figureaza.

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor.

Crin Antonescu: Cerem vot deschis la Legea amnistierii, altfel PNL paraseste sala

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, marti, la Parlament, ca grupul parlamentar PNLeste impotriva legii amnistierii si opteaza pentru un vot deschis. in cazul in care majoritatea va.

USL vrea sa treaca in regim de urgenta trei legi controversate: legea lobby-ului, legea amnistierii si legea care da puteri majore Camerei de Comert

USL vrea sa adopte in regim de urgenta trei legi cu miza enorma: legea lobby-ului propusa de pesedistul Constantin Nita in 2010, legea amnistierii initiata de Madalin Voicu si Nicolae Paun, precum si legea care extinde atributiile Camerei De Comert, condusa de Mihai Vlasov, un apropiat al PNL. Celei trei initiative legislative se afla in stadiul final si asteapta raportul de la Comisia Juridica din Camera Deputatilor. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca deputatii juristi au ca sarcina sa dea aviz favorabil luni seara pentru cele trei intiative legislative astfel incat acestea sa intre la vot final marti in plenul Camerei Deputatilor. Vezi in articol mai multe detalii despre cele proiecte controversate.

Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii

Presedintele Traian Basescu cere alesilor sa nu voteze Legea pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse. Seful Statului considera ca o eventuala adoptare a acestei legi va afecta justitia,.

Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse, care ar decredibiliza eforturile de lupta anticoruptie si justitia, declara purtatorul de cuvant al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )