Libnet.ro
UNICEF

18:00

Legea care anuleaza dobanda la dobanda in cazul amanarii ratelor, atacata de Guvern la CCR

Hotnews Hotnews,
 Legea care anuleaza dobanda la dobanda in cazul amanarii ratelor, atacata de Guvern la CCR

Curtea Constitutionala va dezbate pe 13 ianuarie sesizarea Guvernului referitoare la Legea care anuleaza dobanda la dobanda pe care bancile o percep pentru perioada amanarii ratelor in pandemie, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Daniel Zamfir: Legea care anuleaza dobanda la dobanda pe perioada ratelor a fost atacata vineri de Guvern la CCR

Senatorul Daniel Zamfira declarat vineri, 11 decembrie, ca Guvernul a atacat la CCR legea care anula dobanda la dobanda pe perioada in care ratele bancare sunt amanate. Guvernul a atacat la CCR l.

Daniel Zamfir: Legea care anuleaza dobanda la dobanda pe perioada ratelor a fost atacata vineri de Guvern la CCR

Social-democratul Daniel Zamfir a anuntat vineri pe pagina sa de socializare ca Guvernul a atacat la CCR legea care anula dobinda la dobanda pe perioada in care ratele bancare sunt amanate.

CCR s-ar putea pronunta pe sesizarea privind legea care interzice referirea la identitatea de gen in scoli

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta, miercuri, pe sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea articolului 7 din Legea Educatiei Nationale 12011, prin care se interzice in institutiile de invatamant referirea la identitatea de gen, noteaza Agerpres. Potrivit Administratiei Prezidentiale, legea contravine unor prevederi constitutionale referitoare la statul de drept si principiul separatiei puterilor in stat.

Legea care aduce reglementari privind produsele biocide, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 412019 privind stabilirea unor masuri in vederea implementarii activitatilor de evaluare necesare pentru aprobarea substantelor active ale produselor biocide si pentru autorizarea produselor biocide, transmite Administratia Prezidentiala.

Igor Dodon, presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, a promulgat legea care prevede trecerea SIS in subordinea Parlamentului, desi Curtea Constitutionala a suspendat-o

Igor Dodon, presedintele in exercitiu al Republicii Moldova, a promulgat legea, votata saptamana trecuta in Parlament, care prevede trecerea Serviciului de Informatii si Securitate SIS) in subordinea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )