Libnet.ro
UNICEF

20:00

Legea care permitea migratia alesilor locali, respinsa in Camera Deputatilor

România Liberă România Liberă,
Legea care permitea migratia alesilor locali, respinsa in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a decis, miercuri, respingerea Ordonantei 55/2014 care permitea migratia alesilor locali, declarata neconstitutionala, insa au adoptat un amendament, criticat de PNL, care arata ca primarii, consilierii care au trecut la alt partid pe baza ordonantei nu-si vor pierde mandatele, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Noi dispute intre putere si opozitie pe Legea de respingere a ordonantei privind migratia alesilor locali: PNL va ataca la CCR actul normativ

PNL va ataca la Curtea Constitutionala Legea de respingere a Ordonantei 55 privind migratia alesilor locali, daca actul normativ va trece de Senat in forma PSD. Dupa ce PNL a atacat ordonanta 55, CCR a decis ca.

Deputatii au respins ordonanta traseistilor

Camera Deputatilor a respins, astazi, Ordonanta 55/2014 care permitea migratia alesilor locali, dupa ce actul normativ a fost declarat neconstitutional. Totusi, deputatii au adoptat un amendament, criticat de PNL, care prevede ca primarii si consilierii care au trecut la alt partid pe baza ordonantei nu isi vor pierde mandatele, scriu surse din presa.

Deputatii au respins ordonanta traseistilor

Actualizare 19:23 Camera Deputatilor a respins, astazi, Ordonanta 55/2014 care permitea migratia alesilor locali, dupa ce actul normativ a fost declarat neconstitutional. Totusi, deputatii au adoptat un amendament, criticat de PNL, care prevede ca primarii si consilierii care au trecut la alt partid pe baza ordonantei nu isi vor pierde mandatele, scriu surse din presa.

Deputatii au respins Ordonanta 55/2014: Alesii care au migrat in baza OUG isi vor pastra mandatele

Camera Deputatilor a respins miercuri Ordonanta 55/2014 privind migratia alesilor locali, declarata neconstitutionala, insa a adoptat amendamentul criticat de PNL, potrivit caruia primarii si consilierii care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )