Libnet.ro
UNICEF

13:00

Legea darii in plata si efectele sale: 45% dintre consultantii imobiliari spun ca vom asista la o prabusire in piata imobiliara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea darii in plata si efectele sale: 45% dintre consultantii imobiliari spun ca vom asista la o prabusire in piata imobiliara

Legea Darii in Plata, ce presupune cedarea garantiei imobiliare in schimbul radierii ipotecii pentru a evita supraindatorarea populatiei, ar reprezenta un risc major pentru piata rezidentiala din Romania, daca va ramane in forma actuala, apreciaza. continuă pe Wall-Street Ro

Brokeri imobiliari: Legea darii in plata va scadea pretul imobilelor, dar vor creste chiriile

Brokerii se tem ca Legea darii in plata prezinta un risc major pentru piata imobiliara, iar aplicarea acesteia ar putea genera scaderea preturilor la locuinte si scumpirea chiriilor.

Legea darii in plata: Ministerul Justitiei si Consiliul Superior al Magistraturii au emis avize negative

Ministerul Justitiei si CSM au dat aviz negativ propunerii legislative privind darea in plata, lucru ce pare sa fi fost trecut sub tacere de initiatori.

Peste 80% dintre brokerii imobiliari considera Legea darii in plata un risc major pentru piata

Peste 80% dintre brokerii imobiliari considera Legea darii in plata un risc major pentru piata imobiliara, in timp ce 64% dintre participantii la un sondaj realizat de Imobiliare. ro considera ca o posibila crestere a avansului la creditele ipotecare va influenta negativ piata.

Legea darii in plata este necesara, insa trebuie rescrisa

Legea darii in plata este necesara pentru ca in tara noastra exista o categorie defavorizata in urma crizei economice si a programului de austeritate al Guvernului Boc-Basescu, insa proiectul ar trebui rescris, a declarat astazi coordonatorul strategiei economice a UNPR, profesorul Mircea Cosea, potrivit unor surse din presa.

Ce se va intampla cu programul Prima casa. Vezi anuntul BNR

BNR sustine ca includerea programului Prima casa in legea darii in plata va inseamna cresterea de la unu la opt a numarului de ani necesari pentru strangerea avansului, un cost pe care tinerii nu ar avea de.

Legea darii in saracie

Dai casa bancii si scapi de datorii, asa suna sloganul de campanie a lui Catalin Zamfir, initiatorul legii darii in plata. Dar unde vei locui? Asta nu-l mai priveste pe deputatul liberal.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )