Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea darii in plata a fost adoptata de Comisia juridica. Se va aplica si celor in proces de executare silita. Vezi ce se intampla cu programul Prima Casa

Antena3 Antena3,
Legea darii in plata a fost adoptata de Comisia juridica. Se va aplica si celor in proces de executare silita. Vezi ce se intampla cu programul Prima Casa

Deputatii din Comisia juridica au decis, marti, amendarea legii darii in plata pentru a scoate programul Prima Casa de sub incidenta actului nomativ si pentru a creste plafonul de la 150. 000 la 250. 000 de. continuă pe Antena3

Legea darii in plata a fost adoptata de comisia juridica: o sa fie aplicata si celor in proces de executare silita

Legea darii in plata a fost adoptata, in unanimitate, de deputatii din Comisia juridica, ei eliminand programul Prima Casa de sub incidenta actului normativ si majorand plafonul de la 150. 000 la 250. 000 de euro.

Legea darii in plata este votata de comisia juridica, pe articole: Prima Casa, eliminata. Plafonul, majorat

Legea darii in plata a fost modificata de deputatii din Comisia juridica. Acestia au scos programul Prima Casa de sub incidenta actului normativ si au crescut plafonul de la 150. 000 la 250. 000 de euro.

Noua din zece romani vor legea darii in plata iar 81% spun ca ea ar trebui sa se aplice numai celor care au o singura casa

Mai mult de trei sferturi dintre romani 77%) considera ca in situatia in care ar exista o lege care obliga banca sa preia casa, atunci de aceasta lege ar trebui sa beneficieze numai cei care nu pot plati si nu cei care pot plati dar nu mai vor, se arata in sondajul Opinia romanilor despre Legea darii in plata realizat de IRSOP Market Research Consulting. Majoritatea respondentilor s-au pronuntat impotriva ca beneficiarii legii sa fie cei care si-au cumparat mai multe case/ terenuri si au dificultati, fiind indicati ca beneficiari ai legii numai cei care au o singura casa 81%). Vezi in atasament sondajul integral.

Legea darii in plata a trecut de Comisia Juridica. Programul Prima Casa a fost scos din proiect (VIDEO)

UPDATE: Legea darii in plata, cu aceste amendamente, a trecut de Comisia Juridica si va ajunge la vot in plenul Camerei Deputatilor. Deputatii din Comisia Juridica au decis ca Programul.

Cataniciu: Legea darii in plata, un compromis care a devenit neconstitutional

Parlamentarul ALDE Steluta Cataniciu a criticat, marti, la Subiectiv, forma in care a trecut de Comisia Juridica din Camera Deputatilor Legea darii in plata, spunand ca legea nu va.

UPDATE: Deputatii juristi au avizat pozitiv Legea darii in plata

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat pozitiv Legea darii in plata.

Sondaj: Cine ar trebui sa beneficieze de Legea darii in plata

77% dintre romani considera ca doar persoanele care nu pot plati ar trebui sa beneficieze de Legea darii in plata, potrivit unui sondaj realizat de IRSOP Market Research Consulting si preluat de Asociatia Romana a Bancilor.

INTERVIU. Sorin Dinu, analist economic: Legea darii in plata nu rezolva problema restantierilor

Dezbaterile privind Legea darii in plata au readus in prim-plan discutiile despre dinamica pietei imobiliare. Este un moment la fel de delicat precum cel declansat de criza economica din 2009, care a determinat scaderea valorii imobilelor, dar si puterea de achitare a creditelor angajate.

Piraeus Bank, despre Legea darii in plata: 20% dintre cei cu credite ipotecare ar putea sa predea garantia

Piraeus Bank Romania, subsidiara de pe piata locala a grupului financiar elen Piraeus, a pregatit un scenariu negativ pentru cazul in care Legea darii in plata va fi aplicata in forma votata in Senat, care prevede posibilitatea ca 20%.

Sondaj: Cum cred romanii ca trebuie sa se aplice Legea darii in plata

89% din romani considera ca este bine sa existe o lege care sa ajute persoanele fizice care au luat un credit si se afla in dificultate financiara, arata un sondaj realizat de IRSOP Market Research Consulting pentru Asociatia Romana a Bancilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )