Libnet.ro
UNICEF

14:00

Legea gratierii, dezbatuta miercuri de senatorii juristi

Adevărul Adevărul,
Legea gratierii, dezbatuta miercuri de senatorii juristi

Comisia juridica a Senatului reia, miercuri, dezbaterile pe marginea proiectului de lege al gratierii, dupa ce saptamana trecuta au adoptat o serie de amendamente, printre care gratierea pedepselor de pana in trei ani, scaderea a trei ani din pedeapsa de pana in zece ani, injumatatirea pedepselor femeilor insarcinate si gratierea integrala a pedepselor persoanelor care au implinit 70 de ani. continuă pe Adevărul

Legea gratierii, dezbatuta miercuri de senatorii juristi. Basescu, din nou prezent la sedinta

Comisia juridica a Senatului reia, miercuri, dezbaterile pe marginea proiectului de lege al gratierii, dupa ce saptamana trecuta au adoptat o serie de amendamente, printre care gratierea pedepselor de pana in trei ani, scaderea a trei ani din pedeapsa de pana in zece ani, injumatatirea pedepselor femeilor insarcinate si gratierea integrala a pedepselor persoanelor care au implinit 70 de ani.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa votul din Comisia juridica pe legea gratierii: Sunt neplacut surprins(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri o prima reactie dupa ce senatorii juristi au dat un aviz pozitiv cu privire la legea gratierii. Alesii au aprobat miercuri un amendament la Legea gratierii, potrivit.

Sorin Grindeanu: Nu sustin amendamentele votate de senatorii juristi la Legea gratierii

Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial, afirma premierul Sorin Grindeanu, precizand ca nu sustine amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridica a Senatului. Am mai.

Se pregatesc noi proteste dupa ce senatorii juristi au dat un aviz pozitiv pentru gratierea coruptilor: De data asta e cazul sa ne strangem 300.000 oameni si sa intram peste ei

Gratierea coruptilor a fost votata de senatorii juristi. Alesii au aprobat miercuri un amendament la Legea gratierii, potrivit caruia persoanele condamnate pentru luare sau dare de mita si trafic sau cumparare.

Votul pe legea gratierii din Comisia juridica a Senatului a scos oamenii in strada in marile orase ale tarii

Romanii au iesit miercuri seara in strada in marile orase ale tarii pentru a-si exprima nemultumirea fata de faptul ca senatorii din comisia juridica au votat in majoritate un.

Protest fata de legea gratierii in Piata Victoriei

ACTUALIZARE 20:55 Aproximativ 800 de persoane protesteaza in acest moment fata de decizia Comisiei Juridice din Senat care a votat, astazi, gratierea unor fapte de coruptie. Au aparut pancarte pe care scrie nesimtitilor, dar si am avut o zi superba, pana ati votat!. *ACTUALIZARE 20:43 Aproximativ 600 de persoane protesteaza in acest moment in Piata Victoriei, iar nuaarul protestatarilor continua sa creasca. *ACTUALIZARE 19:43 Sute de oameni potesteaza in Piata Victoriei *ACTUALIZARE 19:35 Turcan: PNL a preluat amendamentele si nemultumirile sindicatelor la legea salarizarii *ACTUALIZARE 19:30 USR: Sustinem protestele fata de gratierea coruptilor *ACTUALIZARE 19:21 Predoiu: Votul din Comisia juridica a Senatului - scandalos *ACTUALIZARE 18:48 Sorin Grindeanu: Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial *ACTUALIZARE 17:45 Traian Basescu: Eu as vrea sa avem o clasa politica libera ----- Comisia juridica a Senatului a adoptat astazi, cu 5 voturi pentru PSD si ALDE) si 3 impotriva PNL, USR si UDMR) amendamentele propuse de senatorii Traian Basescu, Serban Nicolae si Liviu Brailoiu la proiectul de Lege privind gratierea, prin care cei condamnati la inchisoare cu executare pentru dare sau luare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta urmeaza sa fie gratiati sub rezerva achitarii prejudiciului.

Propunerea deputatului PSD Tudor Ciuhodaru ca participantii la manifestari organizate cu scopul schimbarii ordinii constitutionale sa fie pedepsiti cu inchisoarea a primit aviz negativ de la senatorii juristi

Comisia Juridica din Senat a acordat, miercuri, raport negativ propunerii legislative initiate de deputatul PSD Tudor Ciuhodaru, care prevedea pedeapsa cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani pentru participantii la manifestarile organizate cu scopul schimbarii ordinii constitutionale ori a ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat, anunta Agerpres.

Radu Banciu: Daca legea gratierii se va aplica, toata clasa politica actuala din Romania va disparea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre votul din Comisia juridica a Senatului pe legea gratierii. Alesii un amendament la acest proiect de lege, potrivit c.

Proteste si in Sibiu, Cluj, Constanta si Brasov fata de amendamentele la Legea gratierii

Zeci de persoane, care s-au mobilizat pe Facebook, s-au adunat, miercuri seara, in pietele centrale din Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov si Constanta, pentru a protesta fata de amendamentele la Legea gratierii, adoptate de Comisia juridica din Senat, prin care condamnatii pentru dare sau luare de mita si pentru trafic de influenta vor fi gratiati, scrie News. ro.

Anuntul de ultima ora facut de premierul Sorin Grindeanu despre legea gratierii

Guvernul sustine legea gratierii in forma propusa initial, afirma premierul Sorin Grindeanu, precizand ca nu sustine amendamentele adoptate miercuri de Comisia juridica a Senatului. Am mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )