Libnet.ro
UNICEF

09:30

Legea insolventei persoanelor fizice intra in vigoare peste sase luni

Antena3 Antena3,
Legea insolventei persoanelor fizice intra in vigoare peste sase luni

Legea insolventei persoanelor fizice a fost publicata in Monitorul Oficial pe data de 26 iunie si intra in vigoare la sase luni de la publicare, informeaza Agerpres. Exceptie face articolul 92, care intra. continuă pe Antena3

Legea insolventei persoanelor fizice va intra in vigoare de Craciun. Vezi principalele prevederi dar si cui nu i se va putea aplica

Vineri a aparut in Monitorul Oficial Lege privind procedura insolventei persoanelor fizice, care urmeaza sa intre in aplicare in 26 decembrie 2015 la 6 luni dupa aparitia in Monitor). In prima parte a saptamanii viitoare se vor infiinta entitatile cu atributii in punerea in aplicare a legii cum ar fi comisia de insolventa la nivel teritorial. Consultati actul normativ aici!.

Legea insolventei persoanelor fizice a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea privind procedura insolventei persoanelor fizice a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, ea urmand sa intre in aplicare in 26 decembrie 2015 la 6 luni dupa aparitia in Monitor).

Legea insolventei a fost publicata in Monitorul Oficial. Cand va intra in vigoare proiectul

Legea insolventei persoanelor fizice a fost publicata in Monitorul Oficial pe data de 26 iunie si intra in vigoare la sase luni de la publicare.

Legea insolventei personale a fost publicata in Monitorul Oficial

Legea insolventei personale a fost publicata vineri in Monitorul Oficial, iar in termen de trei zile urmeaza sa se infiinteze entitatile cu atributii in punerea in aplicare a legii, cum ar fi comisia de insolventa la nivel teritorial. Intrarea efectiva in vigoare a legii este prevazuta, insa, la sase luni de la publicare.

Cererea de gaze in iulie - putin peste sase milioane MWh

Cererea de gaze aferenta lunii iulie este de circa sase milioane MWh, potrivit datelor publicate de ANRE reglementatorul pietei de energie).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )